Τελικά οι γυναίκες βλέπουν πορνό και γιατί;
Υπάρχει μία τρομερά λανθασμένη εντύπωση, πως οι γυναίκες μισούν το να βλέπουν πορνό, μιας και κάποιες ίσως το θεωρούν άκομψο, πρόστυχο ή και ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κι όμως, οι γυναίκες λατρεύουν να βλέπουν πορνό...


Εξάλλου, το έχουν αποδείξει και έρευνες πως πάνω από το 80% των γυναικών που βλέπουν πορνό, νιώθουν πως είναι μία έξοδος από την καθημερινή ρουτίνα, ενώ μόλις το 20% παρακολουθεί πορνό διότι τις βοηθά να απαλλαγούν από το στρες. Εξάλλου οι οργασμοί που προσφέρει το πορνό, απελευθερώνουν ουσίες του οργανισμού που αυξάνουν την τεστοστερόνη.

Μα φυσικά και η ύπαρξη του πορνό στην ζωή της γυναίκας, κάνει καλό στην σχέση σας. Έρευνα έχει αποδείξει πως τα ζευγάρια που παρακολουθούν πορνό μαζί τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, είναι πιο αφοσιωμένα και σεξουαλικά ικανοποιημένα από εκείνα που βλέπουν πορνό, λιγότερο συχνά ή καθόλου. Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως το 50% των γυναικών που παρακολούθησαν πορνό με ένα σύντροφο, δήλωσε ότι είχε μια θετική επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή. 

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό: Το πορνό ενεργοποιεί την φαντασία σας! Το πορνό είναι ένα παιχνίδι που έχει την ικανότητα να πραγματοποιήσει καταστάσεις που δε θα τόλμαγε ίσως να κάνει μία γυναίκα.

Από το Blogger.