Ο κακός χαμός στις Kardashians! H Kourtney δήλωσε πως ντρέπεται για την οικογένειά της
Η κόντρα ανάμεσα στις Kourtney και Kim Kardashian συνεχίζεται δυναμικά και μάλιστα, από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του reality που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα...


Μετά τον τεράστιο τσακωμό ( που δεν πέρασε και απαρατήρητος ) στην τηλεόραση, η συνέχεια ήρθε σε δημόσιο διάλογο, μέσα από τους λογαριασμούς των δύο celebrities στο twitter. 

"Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Η δική μου είναι να είμαι καλή μητέρα.", γράφει η Kourtney με την Kim να απαντά λέγοντας: "Και εμένα όχι; Η φωτογράφιση ήταν για τα παιδιά μας!!!  Η  νούμερο ένα προτεραιότητά μου είναι το να είμαι μητέρα και ταυτόχρονα μπορώ να εργάζομαι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!".

Κάπου εκεί, τα tweets πήραν φωτιά, με την Kourt να αποκαλεί τα μέλη της οικογένειάς της αηδιαστικά δείχνοντας παράλληλα πως αδιαφορεί για το reality "Keepin Up With The Kardashians". Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr, η Kim εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα και τις αδελφές της όταν μίλησαν στο τηλέφωνο πως "το μόνο που με ρωτάνε όλοι είναι τι δουλειά κάνω" και συνέχισε λέγοντας: "Αν είχα αρκετά χρήματα, δε θα δούλευα. Δε θα συμμετείχα στο show. Θα ήμουν μόνο μαμά. Αυτό θέλω να κάνω. Καθημερινά νιώθω τύψεις που δεν είμαι σπίτι όταν γυρίζουν από το σχολείο  - τα παιδιά υποφέρουν.".

Η Kourtney πριν το τέλος του επεισοδίου, υπονόησε ότι οι σχέσεις της με την Kim και την Khloe είναι καλές για λόγους τηλεθέασης. "Θα μετακομίσω σε άλλη πολιτεία κάποια στιγμή, ή σε άλλη χώρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που δε θα πρέπει να προσποιούμαστε.", δήλωσε.
Από το Blogger.