Η Reese Witherspoon πέταξε ένα παγωτό στο κεφάλι της Meryl Streep και δεν είναι φάρσα

Για μία ακόμη φορά η Reese Witherspoon και η Meryl Streep κατάφεραν με μια σκηνή να κάνουν τους πάντες να μιλούν για αυτές και να δημιουργήσουν ένα meme που κάνει θραύση στο twitter...

Μετά τη θραύση της πρώτης σεζόν του Big Little Lies που πρωταγωνιστούσαν οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon Shailene Woodley και άλλες, οι παραγωγοί ξεκίνησαν και πάλι τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Στο cast της δεύτερης σεζόν, προστέθηκε και η Meryl Streep, η οποία κατέχει ρεκόρ σε βραβεία και όλοι θεωρούν βέβαιο πως η ίδια θα καταφέρει να προσθέσει ένα βραβείο ΕΜΜΥ και πιθανά και Χρυσή Σφαίρα στη συλλογή της με βραβεία.

Η μεγάλη ηθοποιός υποδύεται την πεθερά της Nicole Kidman και σε μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από στιγμές των γυρισμάτων η Reese Witherspoon φαίνεται να πετάει στο κεφάλι της Streep ένα παγωτό χωνάκι. Αυτή η σκηνή κάνει το γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σχολιάζουν πως στην αληθινή ζωή κανείς δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο στο είδωλο Meryl Streep.Από το Blogger.