Header Ads

Η Beyonce ποζάρει για το September Issue και αποκαλύπτει μυστικά μονοπάτια της ζωής της που δεν περιμέναμε να τα ακούσουμε
Η Queen B φωτογραφίζεται με έναν λουλουδάτο κήπο στα μαλλιά και για πρώτη φορά, ποζάρει για έναν 23χρονο μαύρο φωτογράφο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 126 χρόνια του περιοδικού...


Η ανησυχία για το σώμα της, η προσπάθεια να ανοίξει πόρτες σε νέους ανθρώπους και τα όνειρα για τα τρία της παιδιά, μέσα από τα δικά της λόγια, αποτυπώνονται σε μία συνέντευξη της Beyonce που όμοιά της δεν έχεις ξαναδιαβάσει και σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναδείς. "Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, πριν από 21 χρόνια, μου έλεγαν πως θα ήταν δύσκολο για εμένα να ποζάρω για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού γιατί οι μαύροι δεν πουλάνε", αναφέρει η Beyonce και προσθέτει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά το εξώφυλλο της Vogue είναι για το πιο ξακουστό τεύχος του περιοδικού μόδας, εκείνο του Σεπτέμβρη, αλλά και πως την φωτογράφηση γι' αυτό ανέλαβε για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού - με δική της παρότρυνση, αν όχι απαίτηση - ένας νεαρός Αφροαμερικανός.

Η επική της εμφάνιση στο Coahcella Festival τον περασμένο Απρίλιο γράφτηκε στην ιστορία, μιας και με 100 χορευτές και μουσικούς στη σκηνή, άνοιξε το δίωρο show της με κάτι σαν "αποφοίτηση για μαύρους". Η ίδια σημειώνει πως ήταν η πρώτη φορά που το νόημα των στίχων του μαύρου εθνικού ύμνου επεξηγήθηκαν σε τόσο ευρύ κοινό και αναφέρει συγκεκριμένα: "Ήταν μια γιορτή για όλους τους ανθρώπους που θυσίασαν περισσότερα από όσα μπορούσαν να φανταστούν, που πήγαν τον κόσμο μπροστά ώστε να μπορεί να υποδεχτεί μια έγχρωμη γυναίκα ως βασική performer σε ένα τέτοιο φεστιβάλ.".

Η Queen B, δεν δίστασε να μας δώσει και μία γεύση για το μέλλον των παιδιών της, μιας και εξηγεί πως θα ήθελε να δει τις κόρες της να μεγαλώνουν. "Δεν πρέπει να υιοθετήσουν έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ή να ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν χρειάζεται να είναι Politically correct, αρκεί ναι είναι αυθιεντικές, να σέβονται και να συμπονούν. Μπορούν  να εξερευνήσουν οποιαδήποτε θρησκεία, να ερωτευτούν με εκπρόσωπο οποιασδήποτε φυλής και να αγαπήσουν όποιον εκείνες θέλουν να αγαπήσουν", σχολιάζει.

Τέλος, η Beyonce, αποφάσισε να μιλήσει και για κιλά της, μιας και η ίδια παραδέχεται πως είχε εμμονή στην πρώτη της εγκυμοσύνη, τόση που επέστρεψε στη σκηνή ενώ ακόμη θήλαζε την μεγάλη της κόρη. Πιο αναλυτικά, στη δεύτερη εγκυμοσύνη και καθώς έπασχε από τοξιναιμία κύησης, είδε τη ζωή πολύ διαφορετικά, δίνοντας όπως θα δεις παρακάτω το motivation της χρονιάς: " Κατά την αποθεραπεία, προσέφερα αγάπη και φροντίδα στον εαυτό μου και αποδέχτηκα ότι ήμουν πιο χυμώδης. Αποδέχτηκα αυτό που ήθελε να είναι το σώμα μου. Πέρασαν έξι μήνες πριν ξεκινήσω προετοιμασία για το Coachella. Υιοθέτησα προσωρινά Vegan διατροφή, έκοψα τον καφέ, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. Όμως, ήμουν υπομονετική με τον εαυτό μου και απολάμβανα τις μεγαλύτερες καμπύλες μου.".


Από το Blogger.