Ο Λευτέρης Ραμπαζής σκηνοθετεί το cover του Δημήτρη Θεοδοσιάδη για την επιτυχία "Αν Με Δεις Να Κλαίω" (video)
Ο Λευτέρης Ραμπαζής μιλά αποκλειστικά στο www.thisisjustlife.gr και τον Άκη Τσακίρη για την απόφασή του να εισχωρήσει στην σκηνοθεσία και την συνεργασία του με τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη στο video clip για το νέο του cover...
Πώς πήρες την απόφαση και είπες το μεγάλο "ναι" στη συνεργασία σου με τον Δημήτρη;

Γενικά ο Δημήτρης σαν τραγουδιστής μου έκανε εντύπωση από τότε που τερμάτισε στους πρώτους 4 του The Voice. Τότε είχα αρχίσει παράλληλα να ασχολούμαι με την σκηνοθεσία. Επειδή είδα ότι είναι ένα συνειδητοποιημένο παιδί με ικανότητες του έκανα μια πρόταση για να οπτικοποιήσουμε κάποιο κομμάτι του ή οτιδήποτε.

Ο Δημήτρης δέχτηκε, ο καιρός πέρασε και με αφορμή έναν διαγωνισμό της Amita Motion γνωριστήκαμε και στήσαμε αυτό το Cover. Μπορώ να πω πως μέσα από αυτήν την διαδικασία γίναμε πολύ καλοί φίλοι με τον Δημήτρη και η συνεργασία θα συνεχίσει.

Ποια σκοπεύεις να είναι τα επόμενά σου βήματα στον χώρο;

Η συνέχεια που αναζητώ είναι στα πλαίσια του filmaking και της σκηνοθεσίας. Η πρώτη μου ταινία  μικρού μήκους "Μια άλλη πραγματικότητα" βρίσκεται στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο. Παράλληλα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις όσων αφορά ότι έχει να κάνει με videos και σκηνοθεσία.Από το Blogger.