Γιατί ο Mick Jagger είναι και επίσημα ο "εθνικός γκαντέμης της Αγγλίας";
Οι Βρετανοί πιστεύουν πως ο Mick Jagger ευθύνεται για τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τον τελικό του Μουντιάλ...


Πιο συγκεκριμένα, ο Jagger, κυκλοφόρησε πέρυσι ένα τραγούδι που ονομάζεται "England Lost" και ξεκινάει την ιστορία με κάποιον που πηγαίνει να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου και τελειώνει κάνοντας μία αναφορά στην έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. "Πήγα να δω την Αγγλία, αλλά η Αγγλία έχασε. Και όλοι είπαν ότι είμαστε εξαπατημένοι.", αναφέρει μέσα στο τραγούδι του.

Ο Jagger έφτασε στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο αφού ολοκλήρωσε με το συγκρότημά του μία μικρή ευρωπαϊκή περιοδεία στην Βαρσοβία. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι τακτικός θεατής των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ενώ δίπλα του δεσπόζει και ο τίτλος του "εθνικού γκαντέμη".

Αναλυτικότερα, το 2014 στη Βραζιλία, ευχήθηκε 2 φορές καλή τύχη στην ομάδα της Αγγλίας μέσω twitter και τις 2 φορές αυτές η ομάδα και πάλι έχασε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όμως, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ιστορικό ματς μεταξύ Γερμανίας και Βραζιλίας, κατά το οποίο έστειλε τη θετική του ενέργεια ( όπως είχε πει ) στη Βραζιλία. Και τότε συνέβη το 7-1 υπέρ της Γερμανίας.

Ένα παρόμοιο περιστατικό, συνέβη το 2010, όταν είχε πάει στο γήπεδο μαζί με τον Μπιλ Κλίντον για να παρακολουθήσουν μαζί το Γκάνα - ΗΠΑ και προφανώς δεν κέρδισαν οι Αμερικανοί. Η ατυχία στα ποδοσφαιρικά φαίνεται ότι τον ακολουθεί αφού και το 2014 στον αγώνα Αγγλία-Ουρουγουάη είχε γράψει στο λογαριασμό του στο twitter: "Πάμε Αγγλία! Αυτή είναι που θα κερδίσει.". Και η Αγγλία φυσικά έχασε...

Από το Blogger.