Χαμός στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία από το νέο Top Gun που γυρίζεται
Τα γυρίσματα του νέου "Top Gun" ξεκίνησαν με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο του πιλότου Maverick. Ο διάσημος πρωταγωνιστής, αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα social media. Χωρίς φυσικά να ξέρει τί χαμό θα προκαλέσει...
Η φωτογραφία απλά γράφει "#Day1" (δηλαδή "Μέρα Πρώτη") και "Feel The Need" (δηλαδή "Νιώσε την ανάγκη") από την θρυλική ατάκα της ταινίας "Έχω ανάγκη για ταχύτητα" με τον Tom να ατενίζει τα μαχητικά αεροσκάφη στο βάθος. Φυσικά κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για πλάνο από τα νέα γυρίσματα, αλλά η φωτογραφία  έγινε αμέσως viral καθώς το Top Gun συνεχίζει να είναι ένα φιλμ με αναρίθμητους φαν.

Αυτό που ακολούθησε όμως, έγραψε ιστορία. Όπως διαβάζουμε στο CNN, με αφορμή αυτή την πόζα ξέσπασε μια "κόντρα" στα social media και συγκεκριμένα στο twitter, μεταξύ της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ και του πολεμικού ναυτικού με τους μεν να κομπάζουν πως τα δικά τους μαχητικά αεροσκάφη F15 είναι πιο γρήγορα και τους δε να απαντούν με ατάκες από την ταινία! Και η κόντρα συνεχίζεται με το ναυτικό να θυμίζει πως χάρη στα αεροπλανοφόρα του μπορούν τα αμερικανικά αεροπλάνα να επιχειρούν σε όλα τα σημεία του πλανήτη και αυτή η κόντρα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Απίστευτο και όμως... Αμερικανικό!
Από το Blogger.