Στο εφιαλτικό "Rain" δεν είναι πολύ καλή ιδέα το να βγεις από το σπίτι και να χορέψεις στην βροχή
Η δανέζικη υπερπαραγωγή του Netflix είναι η απάντηση στο αποκαλυπτικό The Walking Dead και μας μεταφέρει έξι χρόνια μετά από την πρώτη φονική βροχόπτωση που κατέστρεψε ολόκληρο τον πλανήτη...

Πρωταγωνιστές είναι δυο αδέλφια, η Simone και ο Rasmus. Ο πατέρας τους ( που είναι επιστήμονας ) τα κλείνει σε ένα υπόγειο καταφύγιο προκειμένου να αποφύγουν την φονική καταιγίδα που έρχεται. Και έτσι ξεκινά η ιστορία. Έξι χρόνια μετά και αφού τα πράσινα ζελέ που είχαν για φαγητό, άρχισαν να τελειώνουν, αναγκάζονται να βγουν στον έξω κόσμο.

Κάπου εδώ, ίσως μπεις στην διαδικασία να βρεις κοινά χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών με εκείνα του The Walking Dead. Κι όμως. Πιο πολλές είναι οι διαφορές. Εδώ οι επιζώντες από την βροχή, είναι σκληροτράχηλοι και αδίστακτοι. Πεινασμένοι και αποφασισμένοι να σε πυροβολήσουν με το που δουν να έχεις έρθει σε επαφή με την βροχή, ή όταν πέσεις σε καμία λακκούβα με νερό ή με το που έρθεις σε επαφή με κάποιο ζώο. Ναι! Τα ζώα δεν πεθαίνουν. Απλά μεταφέρουν τον ιό.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία σειρά με πολλά στοιχεία The Walking Dead και Hunger Games, ενώ πρέπει να ξέρεις πως σε μία Κυριακή μπορείς να "βγάλεις" άνετα τον πρώτο κύκλο επεισοδίων και μετά το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να περιμένεις τον επόμενο.


Από το Blogger.