Αποκαλύφθηκε το story του American Horror Story 8 - Το μεγαλύτερο Crossover που γνώρισε η παγκόσμια τηλεόραση έρχεται!
Η μεγαλύτερη σειρά θρίλερ και μυστηρίου πρόκειται να επιστρέψει για μία ακόμη σεζόν στις οθόνες μας και αυτή την φορά, οι παλιές καλές εποχές του American Horror Story θα καθίσουν και πάλι στο θρόνο τους...


Το μεγαλύτερο Crossover που γνώρισε ποτέ η παγκόσμια τηλεόραση έρχεται με την 8η σεζόν της διάσημης σειράς και πιο συγκεκριμένα του cast της 1ης και της 3ης σεζόν. Ναι. Καλά διαβάσατε αγαπημένοι! Το Murder House και το Coven γίνονται ένα και μάλιστα έρχονται από... το μέλλον. Μπορεί ο ακριβέστατος τίτλος να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι μία μαγική σεζόν με δόσεις επιστημονικής φαντασίας.

WITCHES RULE THIS SEPTEMBER!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς, θα δούμε πολλά αγαπημένα πρόσωπα να επιστρέφουν. Τόσο πολλά που θα πιστεύουμε πως βλέπουμε το "Πλοίο της Αγάπης". Παράλληλα, ο Ryan Murphy συμπληρώνει:" Πραγματοποιείται στο κοντινό μέλλον. Δεν έχει να κάνει με όσα έχετε ξαναδεί μέχρι σήμερα.". Και ο λόγος που ξετρελάθηκαν οι fans, δεν είναι μόνο για το ότι έρχεται μία νέα ιστορία και πάλι από το American Horror Story, αλλά διότι "Coven" και "Murder House" χωρίς Jessica Lange δεν γίνεται. Οπότε η βασίλισσα της σειράς επιστρέφει στον θρόνο της και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.
Από το Blogger.