3 λόγοι που το τούρκικο Power Of Love είναι καλύτερο από το δικό μας (trash alert)
Τί να μας πει και ο Δώρος με την Αθηνά; Όσο και αν θέλουμε να αποκαλούμε την σημερινή κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης ως "trash", υπάρχουν και χειρότερα. Και πιο συγκεκριμένα σε δοκιμασμένα concepts στην χώρα μας...


Φυσικά μιλάμε για το ένα και μοναδικό Power Of Love, που σίγουρα θα έχεις δει έστω και μία φορά στις σατιρικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, ή θα έχεις δει έστω κάποιο video στο Youtube από την εκπομπή, επειδή σου το έβγαλε στα προτεινόμενα.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις όμως, είναι ότι όσο και αν θες να συμφωνήσεις με εκείνους που το αποκαλούν ως trash, στην γειτονική μας χώρα, τα πράγματα γίνονται χειρότερα και όλο και κάποια στιγμή περιμένουμε να βγει η Σοράγια από ένα δωμάτιο και να τους βάλει φωτιά να ησυχάσουν.

Στην Τουρκία τσακώνονται στην πραγματικότητα και δεν λογομαχούν απλώς για να ανεβάσουν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης. Εκεί θα πετάξει το τασάκι ο ένας στον άλλον, θα ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι και όπως συμβαίνει πάντα, εκείνος που πάει να τους χωρίσει, θα φάει τις περισσότερες. Η εξήγηση στο video που ακολουθεί:Στο τούρκικο Power Of Love, οι ξανθιές δεν εκδηλώνονται. Τουλάχιστον αυτό έχουμε καταλάβει από όσα έχουμε δει. Η μελαχρινή που θα δεις στο video είναι για κάποιο άγνωστο λόγο εκείνη που αγαπά το κοινό και ο τσακωμός ξεκινά χωρίς αιτία. Ένα "πνίγομαι" αιωρείται στον αέρα και πέρασαν αυτές καλά και εμείς καλύτερα...Ποτίσαμε την αγάπη μας να μην μαραθεί και στο τούρκικο Power Of Love έσβησε την αγάπη τους γιατί δεν την ήθελε άλλο. Το τί έγινε περιγράφεται μόνο με την εικόνα της Σοράγια που φώναζε "Φιλάς την ανάπηρη". Αλλά επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δες το video που ακολουθεί:Από το Blogger.