Το είδαμε και αυτό! - Τους συνέλαβαν ως τρομοκράτες γιατί φορούσαν την στολή του Deadpool
Όχι δεν πρόκειται για κάποιο επεισόδιο της σειράς "The Big Bang Theory", αλλά για την πραγματικότητα και μάλιστα το περιστατικό συνέβη στην Ελβετία...


Φυσικά και πρόκειται για μία παρεξήγηση, η οποία όμως πήρε αρκετή ώρα για να λυθεί. Πιο συγκεκριμένα, δύο φίλοι και φαν των κόμικς, ο 28χρονος Alessandro Botta και ο φίλος του Christian, αποφάσισαν να ντυθούν με τη στολή του Deadpool για να πάνε να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία Deadpool 2 σε σινεμά.

Οι στολές είχαν ως... αξεσουάρ και δύο πλαστικά όπλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Christian φόρεσε τη στολή του και πήγε να συναντήσει το φίλο του, ο οποίος δεν είχε φορέσει τη στολή αλλά την είχε μαζί του για να τη βάλει μετά όταν θα έφταναν στο σινεμά. Κάποιοι λοιπόν, είδαν τα όπλα και τον Christian με μάσκα και θεώρησαν πως πρόκειται για τρομοκράτη.

Έτσι λοιπόν, ειδοποίησαν τις αρχές και οι δύο νεαροί ξαφνικά δέχτηκαν μια επιδρομή από αστυνομικούς που τους ακινητοποίησαν στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν τρομοκράτες και αφέθηκαν ελεύθεροι αν και ο Christian πλήρωσε πρόστιμο γιατί παραβίασε το νόμο που απαγορεύει να φορά κανείς μπούργκα, επειδή φορούσε μάσκα!

Τέλος, ο φίλος του Christian έμεινε με την απορία, γιατί τον συνέλαβαν και εκείνον, αφού δεν φορούσε καν την στολή. Αλλά μάλλον αυτό είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ...


Από το Blogger.