Ποιος είναι ο "Έλληνας Θεός" Stergios που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό;
Κάποιοι τον γνωρίζετε σαν Στέργιο Λυμπέρη, κάποιοι σαν Stergio Liberis, αλλά από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να τον ξεχωρίζετε, αφού θα μπορείτε να τον αποκαλείτε απλά "Στέργιο"!

Ο 32χρονος τραγουδιστής που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε αραβικά κράτη, όπως ο Λίβανος,
Η Σαουδική Αραβία και το Ντουμπάι,μας ξανασυστίνεται, και ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλεία,η οποία θα περιέχει ελληνικά,αραβικά,καθώς και τουρκικά τραγούδια. 2 χρόνια Μετά την επιτυχία του τελευταίου του Single ''Yalla Habibi Sagapo'' ο Stergios και οι συνεργάτες του από το Λίβανο και την Τουρκία,συνεργάστηκαν σκληρά για να δημιουργήσουν τα νέα μουσικά έργα,που θα συνοδεύσουν τις περιοδείες του Στέργιου στο εξωτερικό! Γνωστός για την καταπληκτική του σκηνική παρουσία ,το ταλέντο του,καθώς και το ύψος του που είναι 1,98 cm.

Ο Στέργιος έχει περιοδεύσει σε αρκετές πόλεις
της Αμερικής, και έχει χαρακτηριστεί από την βρετανική  εφημερίδα Daily Mail ως "Έλληνας Θεός" - "Greek God of the Stage", αφού μετά από τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο και στην Ρουμανία.

Μάγεψε τα πλήθη! Ο Στέργιος ξεκίνησε να τραγουδά στην ηλικία των 15 ετών, έχει ζήσει στην Ρουμανία και το Λονδίνο, έχει σπουδάσει υποκριτική και σκηνοθεσία στο Λονδίνο και το τελευταίο διάστημα σημειώνει επιτυχία στην γείτονα χώρα, μετά από την συνεργασία του με την τουρκάλα Star Nazan Soray ''Steril Sevda''! Τα Fan Club του είναι τρία και δημιουργήθηκαν από το 2002. Το πρώτο είναι το club Stergiomania (Τουρκία), το δεύτερο Stergiocholics (Romania) Greek God Stergios από τον Λίβανο! Κοινό Χαρακτηριστικό των clubs είναι πως όταν κάποιος γράψει κάτι  αρνητικό,η έχει σκοπό να προσβάλλει τον καλλιτέχνη,τα clubs αστράφτουν και βροντούν,σχολιάζοντας με το γνωστό emoji κεραυνού ⚡️⚡️⚡️ θέλοντας έτσι να κάνουν εμφανή,την δυσαρέσκεια τους!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα Social Media του @stergios @stergioliberis
Από το Blogger.