4 λόγοι που ο νέος κύκλος του Fear The Walking Dead είναι πολύ καλύτερος από την original σειρά
Η μεγαλύτερη σύνδεση τηλεοπτικών σειρών που γνώρισε ποτέ η παγκόσμια τηλεόραση πραγματοποιήθηκε και έχουμε πολλούς λόγους να θεωρούμε το Fear The Walking Dead την απόλυτη σειρά καταστροφής...


Σε γενικές γραμμές, η σειρά "The Walking Dead" του AMC, έχει αρχίσει να απογοητεύει σε κάποια σημεία τους τηλεθεατές, μιας και έχει φτάσει σε ένα σημείο ( όπως σχολιάζουν στα social media οι τηλεθεατές ) λίγο κουραστική με τις μεγάλες σκηνές που φτάνουν σχεδόν σε σημείο Αγγελόπουλου.

Το Fear The Walking Dead, η σειρά που δημιουργήθηκε μετά την πρεμιέρα της πρώτης σειράς, έρχεται να δώσει μία νέα οπτική της απόλυτης καταστροφής του πλανήτη με την σύνδεση των δύο σειρών. Πρόκειται για το πιο διάσημο crossover που είδαμε ποτέ στην παγκόσμια τηλεόραση και έτσι, ο χαρακτήρας που ονομάζεται "Morgan" κατεβαίνει προς τα ζεστά μέρη της χώρας ( λίγο πριν το Μεξικό ) και νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται στην πλοκή της ιστορίας.Μην αναρωτιέσαι γιατί βγήκαν στην επιφάνεια νέοι χαρακτήρες. Είναι απόλυτα λογικό μιας και οι παλιά ιστορία χρειάστηκε μία ανανέωση και άλλους πρωταγωνιστές. Και όπως όλα δείχνουν, ο Morgan έχει μέχρι στιγμής τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο επεισόδιο που ονομάζεται " What's Your Story?". 

Πρόκειται για ένα επεισόδιο που μας έβαλε για τα καλά στην ιστορία του νέου κύκλου επεισοδίων, με τον Μόργκαν να περνά ήδη τις πρώτες μέρες της κολάσεως που ο ίδιος επέλεξε, να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους και μάλιστα μία εκ των αυτών να είναι δημοσιογράφος. Κανείς δεν ξέρει γιατί καταγράφει τις ιστορίες των ανθρώπων που βρίσκει, αλλά σίγουρα όλα παίζουν κάποιο ρόλο στο σενάριο και σύντομα θα μάθουμε τί συμβαίνει.Ένας ακόμη λόγος για να παρακολουθήσεις τον 4ο κύκλο επεισοδίων της σειράς, είναι ότι ένας ακόμη πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορεί να τελείωσε ο πόλεμος με τους Σωτήρες και τον Ρικ, αλλά ο Morgan έρχεται σε μία περιοχή που όλα είναι μαρκαρισμένα από κάποιους. Κάποιους που ακόμη δεν έχουμε δει, αλλά σίγουρα στο επόμενο επεισόδιο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Οι παρουσίες όμως που κατάφεραν να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, ήταν εκείνες των τελευταίων δευτερολέπτων του επεισοδίου και δεν είναι άλλες από τους παλιούς της σειράς, η οποίοι κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να στήσουν μία ενέδρα και όχι σαν αυτές του Negan, αλλά πολύ καλύτερη. Από το Blogger.