Όσα πρέπει να ξέρεις για την επόμενη σεζόν του Stranger Things
Αν έχεις τελειώσει και τις δύο σεζόν της σειράς τότε πρέπει να ξέρεις πως η 3η σεζόν του Stranger Things θα αργήσει πολύ και θα έχει ανατροπές που σίγουρα δεν τις περιμένεις...


Η παρέα μεγαλώνει, οι σκοτεινές δυνάμεις αυξάνονται και ο Will καλά θα κάνει να ηρεμήσει λίγο. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με όσα είπε ο Shawn Levy σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν θέλει άλλο δράμα για τον Will στην 3η σεζόν. "Θα τον αφήσουμε να κάνει ένα διάλειμμα δεν θα τον στείλουμε στο διάολο αυτή τη φορά. Θα έχει θέματα να αντιμετωπίσει, αλλά όχι τόσο τρομακτικά.". Λίγο σεβασμό στην Winona ρε αγάπες!

Τα επεισόδια του νέου κύκλου  θα είναι οκτώ, όπως και της πρώτης σεζόν, αλλά με λίγο μεγαλύτερη διάρκεια για να τα απολαύσεις όπως πρέπει, αλλά και να γνωρίσεις τις νέες σκοτεινές δυνάμεις που θα εμφανιστούν. Ναι ναι ναι! Ο παραγωγός Shawn Levy, αποκάλυψε πως όσα θα δούμε την 3η φορά θα μας κάνουν να κρυφτούμε κάτω από τα κρεβάτια μας.

Οι χαρακτήρες μας θα μεγαλώσουν ηλικιακά. Τα παιδιά έγιναν κανονικοί έφηβοι και φαντάζεστε τί έχει να γίνει με 4000 παραπάνω ορμόνες που θα κουβαλούν στους οργανισμούς τους. "Θα είναι έναν χρόνο μεγαλύτεροι όταν θα ξεκινάμε τα γυρίσματα. Αυτό αναγκάζει τη σειρά ν' αλλάξει, ακριβώς γιατί θ' αλλάξουν και τα παιδιά.", είπε συγκεκριμένα ο Matt Duffer στο Hollywood Reporter.

Και για όλα αυτά πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το 2019. 
Από το Blogger.