Header Ads

Γιώργος Μπαμπούλης:Tο Real Estate από τη Θεσσαλονίκη και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο
Γιώργος Μπαμπούλης ιδιοκτήτης της G. BABOULIS & PARTNERS REAL ESTATE αποκλειστικά στο iFresh.gr 

Συνέντευξη στον Αντώνη Βενέτη 

Ποιος είναι ο Γιώργος μέσα από τα δικά σου μάτια;

Ο Γιώργος είναι αυτό που λέμε "next door guy" είναι ένας καθημερινός τύπος που προσπαθεί να αντιμετωπίζει την ζωή με χιούμορ, στηρίζεται πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις. Δυστυχώς όμως ο Γιώργος δεν έχει καθόλου την αίσθηση του μέτρου τα κάνει όλα πολύ, είτε καλά είτε κακά. Σε γενικές γραμμές όμως είναι ένα καλό παιδί.

Ποσά Χρόνια ασχολείσαι με το επάγγελμα του μεσίτη ; 

Κοντά 18 χρόνια τώρα με την διαμεσολάβηση στις αγοραπωλησίες ακινήτων ασκούμαι από το 2002 και απασχολούμαι απόλυτα ενεργά από το 2004. Τι είναι αυτό που θα κάνει τον ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί το γραφείο σας για να βρει αυτό που αναζητάει ;

Επιγραμματικά και αυστηρά η αποτελεσματικότητα , η εντιμότητα στα συναλλακτικά ήθη, ο σεβασμός στην προς διάθεση περιουσία του πολίτη και οι προσφερόμενες αποδοτικότερες λύσεις προς τον επενδυτή-αγοραστή.

Στην Ελλάδα της κρίσης το γραφείο σας προσφέρει ευέλικτες τιμές προς τους αγοραστές ;

Στην Ελλάδα της κρίσης το γραφείο προσφέρει κάποιες αποδοτικότερες λύσεις για ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους ,επίσης δεν πρέπει να ξεχναμε τους αγοραστές από το εξωτερικό που θέλουν αν αγοράσουν και να επενδύσουν στην χωρά μας ο καθένας για τους δικούς του λόγους (golden visa, αξιοποίηση κεφαλαίων κτλ)Η Βαση σας πια είναι ;

Η βάση του G Baboulis And Parrtners βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και επί της οδού Τσιμισκή εκεί είναι το ΄΄αρχηγείο΄΄ μας. Οι πελάτες μας όμως μπορούν να εξυπηρετηθούν παντού μεσώ του δικτύου των συνεργατών μας.


Άνοιγμα στην Μύκονο πότε ξεκίνησε και τι να περιμένουμε απο αυτό..

Το άνοιγμα στη Μύκονο ξεκίνησε πριν απο 2 χρονιά περίπου, με τα από απαίτηση μέρος του πελατολογίου του γραφείου μας οι οποίοι αναζητούσαν αποδοτικότερες λύσεις στην αγορά ακίνητου. Η Μύκονος το προσφέρει απλόχερα αυτό. πήγε ανέλπιστα καλά και από δω και πέρα προετοιμάζουμε μια πιο έντονη εντονότερη στο νησί αλλά και στο υπόλοιπο σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Ίσως να μιλάμε και για το ξεκίνημα του επόμενου γραφείου μας. Ίσως...θα το μάθετε!Ποσά ακίνητα Διαχειρίζεται αυτή την στιγμή το γραφείο σας ;

Το γραφείο ανοιχτά μεσώ site δηλαδή, διαχειρίζεται περίπου 40 ακίνητα. Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις ακινήτων τα οποία λόγω του ότι είναι exclusive, οι ιδιοκτήτες είναι δημόσια πρόσωπα και έτσι αποφεύγουμε την έκθεση τους στο διαδίκτυο.


Ανταγωνισμός υπάρχει στο επάγγελμα του Real Estate ;


Υποτίθεται μεγάλος όπως και σε όλα τα επαγγέλματα άλλα δεν νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς τον ανταγωνισμό όταν είσαι συνεπής, υπομονετικός και ασχολείσαι ξεχωριστά και με σεβασμό πάνω από κάθε περίπτωση πελάτη. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιείς τον ανταγωνισμό.

Η Δουλειά του "Μεσίτη" περνάει κρίση ; 

Η αναμενόμενη απάντηση λογικά θα ήταν ένα μεγάλο ναι. Δυστυχώς η ευτυχώς όμως μέσα στην κρίση δημιουργούνται κάποιες ευκαιρίες αγοράς και επένδυσης στις οποίες υπάρχει εκεί ο μεσίτης για να τις αναδείξει. Αν σήμερα ένας μεσίτης θεωρεί οτι περνάει κρίση στη δουλειά του, σημαίνει ότι δεν κάνει κάτι καλάΚάπου εδώ να σε ευχαριστήσω και να σε αποχαιρετίσω, θα ήθελα να μας γράψεις πληροφορίες του γραφείου σας για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να σας επισκεφθούν !

Σε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την τιμή που μου έκανες. Όπως προείπα το γραφείο μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και επί της οδού Τσιμισκή 10. Επίσης μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει και μέσω της ιστοσελίδας μας η οποία είναι www.gbaboulis.estate


Από το Blogger.