Header Ads

Απίστευτη καταγγελία για το Νοσοκομείο Λαμίας: "Πήγα και με ρώτησαν τί ήρθα να κάνω εκεί. Μου πήραν την πίεση και μετά με έβαλαν να υπογράψω για να φύγω"
Οι ελλείψεις και οι λάθος εκτιμήσεις για το Νοσοκομείο Λαμίας, δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Από τον καρδιολόγο που έκανε τη δουλειά ενός οφθαλμίατρου, σήμερα πηγαίνουμε στο "τί να σε κάνουμε εδώ, υπέγραψε για να φύγεις".


Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε λοιπόν στο www.thisisjustlife.gr τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, όταν μία 25χρονη αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τί της συνέβη ακριβώς στο Νοσοκομείο Λαμίας το προηγούμενο βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μία βραδιά με φαγητό και ποτό, η νεαρή αποφάσισε να συνεχίσει μαζί με την παρέα της, σε γνωστό club στο κέντρο της πόλης. Τα πράγματα όμως άρχισαν να δυσκολεύουν  όταν η συγκεκριμένη κοπέλα άρχισε να μην αισθάνεται καλά, με αποτέλεσμα να ζητήσει από μία κοπέλα της παρέας της να την συνοδεύσει εκτός του μαγαζιού για να πάρει λίγο αέρα και να ηρεμήσει, διότι ζαλιζόταν. 

Το αποτέλεσμα; Η κοπέλα λιποθύμησε στον προθάλαμο του καταστήματος μέσα σε δύο λεπτά. Αμέσως, η διοίκηση του καταστήματος και οι εργαζόμενοι έτρεξαν να την βοηθήσουν και να την συνεφέρουν μαζί με την παρέα της. Όταν η κοπέλα συνήλθε είπε πως ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, ενώ παράλληλα παραπονούνταν ότι χτύπησε στο αριστερό της χέρι και στα οπίσθιά της.

Οι δύο άντρες της παρέας της, αμέσως την οδήγησαν στο αμάξι τους και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας, για να διαγνώσουν το τί συνέβη στον οργανισμό της με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, μιας και η νεαρή είχε φάει πολύ καλά πριν ξεκινήσει το ποτό και δεν της είχε συμβεί τίποτα τέτοιο ξανά.

Η τραγική στιγμή της περίπτωσης ήρθε όταν η νεαρή με την παρέα της μπήκε μέσα στο Νοσοκομείο Λαμίας. " Δεν υπήρχε κανένας και πουθενά. Περιφερόμασταν για περίπου μισή ώρα μέσα στους διαδρόμους για να βρούμε ένα ιατρείο που θα είναι κάποιος γιατρός για να με εξετάσει", αναφέρει η η νεαρή στο www.thisisjustlife.gr και συμπληρώνει: "Όταν τελικά βρήκαμε ένα ιατρείο όπου υπήρχε κόσμος μέσα, περιμέναμε λίγη ώρα για να μας παραλάβει κάποιες από τις νοσηλεύτριες, αφού μας είχαν δει να περιμένουμε εκτός του ιατρείου που ήδη είχε έναν ασθενή μέσα.".

Η νεαρή αναφέρει πως αφού περίμενε μαζί με την παρέα της περίπου είκοσι ολόκληρα λεπτά να έρθει κάποια από τις νοσηλεύτριες αφού φαινόταν ότι και οι 5 νοσηλεύτριες που καθόντουσαν εκεί δεν έκαναν καν κάποια δουλειά και απλώς συζητούσαν, ένας από τους δύο άντρες που ήταν μαζί της, μπήκε μέσα στο ιατρείο και τις φώναξε. Παρακολουθήστε τη συζήτηση που ακολούθησε:

Φίλος νεαρής:Μπορείτε παρακαλώ να εξετάσετε λίγο την κοπέλα;

Νοσηλεύτρια:Γιατί τί έχει;

Φίλος νεαρής:Λιποθύμησε!

Νοσηλεύτρια:Και γιατί την φέρατε εδώ;

Φίλος νεαρής:Για να την εξετάσετε προφανώς!

Νοσηλεύτρια:Είναι τώρα καλά;

Φίλος νεαρής:Για να περπατάει προφανώς. Αλλά ζαλίζεται ακόμη, φοβηθήκαμε και την φέραμε εδώ.

Νοσηλεύτρια:Τί να της κάνουμε εμείς; Για φέρ'την μέσα.

Η νεαρή, συμπληρώνει πως στη συνέχεια το μόνο που της έκανε η νοσηλεύτρια, ήταν να της πάρει την πίεση και να κάνει μία μέτρηση οξυγόνου, ενώ στη συνέχεια της είπε ότι για να δουν τι έχει ( και όλα αυτά στο τμήμα που θεωρείται και "επείγοντα" ), ότι θα μείνει στο νοσοκομείο το βράδυ και θα πρέπει να περιμένει να έρθει το πρωί κάποιος γιατρός για να της κάνει εξετάσεις. Βέβαια στη συνέχεια η ίδια νοσηλεύτρια συμπλήρωσε: "Βέβαια μεγάλο κορίτσι είσαι, η πίεσή σου είναι μια χαρά, οπότε υπέγραψε να φύγεις".

Η 25χρονη, υπέγραψε για να φύγει, παρόλο που ακόμη ζαλιζόταν και πονούσε από ότι της συνέβη, αλλά δεν ήθελε να παραμείνει σε ένα νοσοκομείο που προφανώς δεν κάνει καλά τη δουλειά του γιατί όση ώρα βρισκόταν εκεί εκείνη και οι φίλοι της, ούτε ένας γιατρός δεν εμφανίστηκε. "Στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας να πήγαινε, θα με πρόσεχαν περισσότερο", καταλήγει η νεαρή, η οποία σήμερα πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να κάνει γενικές εξετάσεις και να μάθει τί συμβαίνει στον οργανισμό της.
Από το Blogger.