Header Ads

Γιάννης Πλούταρχος : backstage από την ολοκλήρωση του τραγουδιού ΄΄Κάθε στιγμή μετράει΄΄
Χθες ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του soundrack της ταινίας μικρού μήκους ΄΄Bone Brothers΄΄ για τον Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις ΄΄Πίστη΄΄ .

Ερμηνευτής αυτού του τραγουδιού, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τονΓιάννη Πλούταρχο, που ως Άνθρωπος πάνω από όλα, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση για να το ερμηνεύσει.

Δεν είναι τυχαίο που του αποδόθηκε ο τίτλος : το καλύτερο παιδί. Εγώ θα προσθέσω επίσης, ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, με ευαισθησίες γιατον συνάνθρωπο του, χωρίς να επιδεικνύει τις φιλανθρωπίες του. Βλέπετε καμιά φορά, το ταλέντο και το ήθος πάνε μαζί.

Σπάνιο βέβαια, ειδικά στις μέρες μας, που η ψευτιά και η υποκρισία είναι συνώνυμα του τρόπου ζωής κάποιων. Αλλά, υπάρχουν και οι φωτεινέςεξαιρέσεις, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος.

Χρήστος Ανδριόπουλος ,Αντώνης Αρβανιτάκης,Γιάννης ΠλούταρχοςΤο τραγούδι είναι σε στίχους του Βασίλη Παππά και την υπέροχη μουσικήέγραψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Θάνος Γεωργουλάς με πολλέςεπιτυχίες στην Ελλάδα αλλά & στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο που είναι βασικός συνεργάτης του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα, εδώ και πολλά χρόνια. Νεότατος μεν, αλλά με σπουδαίο παρελθόν.
Γιάννης Πλούταρχος,Θάνος Γεωργουλάς
Σπύρος Αρβανιτάκης (Πίστη),Αντώνης Αρβανιτάκης,Κώστας Ανδριανόπουλος,Γιάννης Πλούταρχος
Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Μεστούσης
Γιάννης Πλούταρχος, Αναστασία Ναζλίδου


Χρήστος Ανδριόπουλος,Γιώργος ΜεστούσηςΔείτε το βίντεο:


Η ταινία μικρού μήκους BONE BROTHERS του Χρήστου Ανδριόπουλου, θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ώστε να μάθει την προσπάθεια τουΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ Πίστη.


Ηθοποιοί 

CAST (αλφαβητικά)

Ελένη: ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ
Νικόλας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
Αντώνης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
Γιώργος: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ
Γιατρός: ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ

Συμμετέχουν οι:
Άγγελος: ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΕΝΙΔΟΓΑΝ
Βοηθός γιατρού: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣΤο Έργο της Πίστης

Ομάδες ψυχολογικής στήριξης των γονιών σε 24ωρη βάση.
• Αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων.
• Οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας, για κάλυψη εκτάκτων αναγκών των κλινικών του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (ΚΕΘ) και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

• Επαγρύπνηση για την επίλυση των προβλημάτων των παιδιών και παροχή κάθε δυνατού μέσου, για την σωματική και ψυχική τους ανακούφιση.
• Οργάνωση ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων (με κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργό, clown, κλπ) σε τακτά χρονικά διαστήματα.
• Αγορά εξοπλισμού και συντήρηση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών (TV, video, κασετόφωνα, ψυγεία, κλπ), των δωματίων νοσηλείας.
• Εξασφάλιση υλικού εργασιοθεραπείας και παιχνιδιών για όλα τα παιδιά.
• Οργάνωση δανειστικής βιβλιοθήκης και κασετοθήκης.
• Έκδοση ιστοριών των παιδιών που νοσηλεύονται στις κλινικές
• Συμβολή στον εξοπλισμό των κλινικών με επιστημονικά όργανα και συσκευές προηγμένης τεχνολογίας όπως, ειδικά πιεσόμετρα, δοσομετρητές φαρμάκων, συσκευές ρυθμιζόμενης παροχής οξυγόνου, υγρασίας κλπ.

Με δεδομένο ότι οι θεραπείες για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου διαρκούν τουλάχιστον 3 χρόνια, οι οικονομικά ασθενέστεροι γονείς, που προέρχονται κυρίως από την επαρχία, αναγκάζονται να κοιμούνται πολλές φορές στους διαδρόμους του νοσοκομείου ή στο αυτοκίνητό τους,

Η δύναμη είναι μεγάλη και η αγάπη όλων αυτών που συμμετέχουν ακόμα μεγαλύτερη .Διότι »Κάθε στιγμή μετράει»..

Από το Blogger.