Ποια ηθοποιός έκανε αγωγή σε εφημερίδα και πήρε 40 εκατομμύρια; ( video )
Το να γράφονται σε εφημερίδες θέματα που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών τους, είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί. Αυτή όμως την ιστορία δεν την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα...


Ο λόγος για ένα περιστατικό που διηγήθηκε η Βάσια Τριφύλλλη στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" και στη Ναταλία Γερμανού, που μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός, διηγήθηκε μία ιστορία που έζησε το 1995, με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος στην τότε εφημερίδα "Star", είχε γράψει πως πεθαίνει. 

Πιο αναλυτικά, δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη στον αέρα της εκπομπής: "Το 1992 είχα πάθει καρκίνο στο στήθος. Το 1995 δούλευα 18 ώρες τη μέρα με το Ραντεβού στα τυφλά και βγήκε τότε μια εφημερίδα που την έλεγαν Star και ένας φοβερός δημοσιογράφος, ο οποίος πέθανε πάρα πολύ άσχημα και τη νύχτα έβγαινε σαν τραβεστί στη Συγγρού, και με κυνηγούσε τότε μέχρι τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Και βγάζει πρωτοσέλιδο: "Άρρωστη βαριά, πεθαίνει η Βάσια Τριφύλλη" και "της αγόρασε σπίτι ο Αλαφούζος".".

Δείτε το video που ακολουθεί:


Από το Blogger.