Από το πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου στο... "Nomads" - Ποιος είναι ο 27χρονος παίκτης που θα απασχολήσει όλη την Κεντρική Ελλάδα;
Τον έχουμε δει στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου ( πολιτικά πάντα ). Φέτος όμως, θα μας ξανασυστηθεί ως ένας από τους παίκτες του Nomads που θα προσπαθεί να επιβιώσει στις Φιλιππίνες.


Ο λόγος για τον 27χρονο Παναγιώτη Βασιλάκο, που κάποτε είχαμε δει στο πλευρό του Απόστολο Γκλέτσου, ο οποίος ήταν μέλος του κόμματος Τελεία του ηθοποιού. Και τώρα ο Παναγιώτης βρίσκεται στις Φιλιππίνες γιατί είναι ένας από τους παίκτες του Nomads!Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι μοντέλο κι έχει συνεργαστεί με τον οίκο Versace, ενώ η καταγωγή του είναι από τη Μάνη. Έπαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ. Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο, ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και περιμένουμε να τον δούμε στο "Nomads" του Ant1. Τί λέτε; Μήπως η Κεντρική Ελλάδα κάνει "κερκίδα"; Μην ξεχνάμε πως ο Απόστολος Γκλέτσος ανήκει στους τοπικούς μας άρχοντες.
Από το Blogger.