Η κωλοτούμπα της χρονιάς για εκπομπή του Epsilon που έκανε πέρσι σκληρή κριτική στον Νίκο Παππά, λέγοντας του «Να πιει ξύδι» και φέτος δίνει συγχαρητήρια στον Υπουργό – Τι συνέβη; (VIDEO)
Αλλαγές στις συμπεριφορές των παρουσιαστών έχουμε δει πολλές. Το σενάριο αλλαγής από το “Δεν φταίω εγώ, η κακιά η στιγμή φταίει” στο “Τί ωραία που τα λες”, έχει παίξει πολλές φορές και οι “κωλοτούμπες” των παρουσιαστών ίσως θα έπρεπε να πηγαίνουν για Όσκαρ.

Όπως έγινε με τον παρουσιαστή της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” της τηλεόρασης του Epsilon, ο οποίος άλλαξε ολοκληρωτικά την στάση του απέναντι στην Κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον Νίκο Παππά, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα είχε πει ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του, την εποχή των τηλεοπτικών αδειών, που το κανάλι στο οποίο εργάζεται μέχρι και σήμερα, δεν είχε πάρει το “πράσινο φως” της συνέχισης της λειτουργίας του και τότε όλοι είχαν στήσει στον τοίχο τον Υπουργό.Ποιος άλλωστε δεν θυμάται την ατάκα του, την ημέρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος των 4 αδειών: “Υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο ξύδι, που λέγεται ΤΟΠ”, φυσικά αναφερόμενος στον Νίκο Παππά.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, άλλαξε, έβαλε τα καλά του και από σήμερα εγκαινιάζει μάλλον την «πολιτική στήλη» στην εκπομπή του. Την συγκεκριμένη στήλη μπορεί να μην την έχει παρουσιάσει ακόμη στο τηλεοπτικό κοινό επίσημα, αλλά ο παρουσιαστής την “εγκαινίασε” το Σάββατο, με το ανατρεπτικό του αφιέρωμα στην ζωή και την ιστορία του Νίκου Παππά και στα τόσα μα τόσα καλά που έχει καταφέρει στο Υπουργείο του, μιλώντας για την εξοικονόμηση χρημάτων του δημοσίου με μία νέα καινοτομία που εξασφάλισε, αλλά και για το πολιτικό του ιστορικό.

Πώς αλλάζουν άραγε έτσι γρήγορα οι γνώμες και οι απόψεις μετά την νέα διοίκηση Σαββίδη εε;

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
Από το Blogger.