Το παιχνίδι του δολοφόνου των Ρέππα - Παπαθανασίου έρχεται στο Θέατρο Ήβη και δεν πρέπει να το χάσεις
Στο πρώτο αστυνομικό έργο των Ρέππα - Παπαθανασίου, ο αστυνόμος Στεφανίδης καλείται να εξιχνιάσει το ξαφνικό θάνατο ενός εφοπλιστή στην Κηφισιά του 1959.


Η νέα παράσταση με τίτλο "Το παιχνίδι του δολοφόνου", αποτελεί την εναρκτήρια παράσταση του θεάτρου "Ήβη" για αυτή τη σεζόν, σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών Κέντ -Κατσαρίδη. Ένα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και ερωτισμού μέσα σε μία ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου που ψάχνει να βρει τον δικό του ένοχο. Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Η υπόθεση της παράστασης


Σε μια έπαυλη στην Κηφισιά, τον Απρίλιο του 1959, ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός και επί σκηνής υπάρχουν επτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Επτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης. Ποιός είναι ο ένοχος; Τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος; Όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι!

Συντελεστές της παράστασης


Συγγραφή – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκορού
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Μαργαρίτα Δρούτσα
Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές
Παίζουν: (αλφαβητικά) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Ευαγγελία Συριοπούλου


Από το Blogger.