Θύμα απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Alpha - Η διαφήμιση του facebook που μας "τρώει" τα λεφτά
Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό με πρόσωπα αναγνωρίσιμα και γενικότερα άτομα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Συνήθως, στο στόχαστρο βρίσκονται επώνυμες κυρίες που συνδυάζεται το όνομά τους με προϊόντα αδυνατίσματος και ομορφιάς. Αυτή τη φορά όμως, κάποιοι το παράκαναν.


Οι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν όχι μόνο το όνομα και την εικόνα του Ανδρέα Γεωργίου αλλά το ίδιο το σήμα του καναλιού ALPHA με το οποίο συνεργάζεται ο ηθοποιός και προβάλλεται η νέα σειρά του "Τατουάζ" ( που κάνεις τρομερά νούμερα τηλεθέασης ), προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν τους καταναλωτές να εγγραφούν σε μια υπηρεσία μηνυμάτων χρέωσης έξι ευρώ ανά εβδομάδα, που αν την επιλέξουν, σίγουρα θα μπλέξουν και θα χάσουν αρκετά λεφτά.

ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ

Αν κανείς κάνει το λάθος να πατήσει αυτή τη διαφήμιση ( η οποία στοχεύει σε συγκεκριμένο κοινό στο facebook μιας και είναι χορηγούμενη ), θα κληθεί να απαντήσει ερωτήσεις που αφορούν το σίριαλ. Πώς άλλωστε θα γινόταν αληθινό όλο αυτό για να μας πάρουν τα λεφτά; ΠΡΟΣΟΧΗ! Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Η διαφήμιση είναι απλά μία απάτη και αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Γεωργίου και ο ALPHA έχουν ήδη εμιλήσει με το νομικό τμήμα του σταθμού για να σταματήσει άμεσα η προβολή της χορηγούμενης αυτής διαφήμισης καθώς μάλιστα δηλώνουν πως δεν είχαν ιδέα γι αυτό και καμία εμπλοκή.
Από το Blogger.