Η κωλοτούμπα της χρονιάς για εκπομπή του Epsilon που έκανε πέρσι σκληρή κριτική στον Νίκο Παππά, λέγοντας του «Να πιει ξύδι» και φέτος δίνει συγχαρητήρια στον Υπουργό – Τι συνέβη; (VIDEO)
Αμαλία Κάτζου: Η κυρία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου
Ποια Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε το υγιέστατο κοριτσάκι της στο σπίτι της;
Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου - Δες την πρώτη φωτογραφία με το μωρό
Fashion Alert | Πώς να φορέσεις το Army Jacket αυτό το Φθινόπωρο
Life Stories: Γνωρίστε τον 10χρονο ήρωα της εβδομάδας
Η Τζούλι Μασίνο ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 62 της και "ρίχνει" τα social media
Tv Stories | Μα τί έπαθε επιτέλους ο Ιωαννίδης με την Μενεγάκη;
4 tips για να φροντίσεις σωστά τα δερμάτινα παπούτσια σου
10 Tips για το καλύτερο μούσι από τον youtuber Alpha M ( video )
Ετοιμάζουν κρυφό γάμο στην Καραϊβική | Ποιο διάσημο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναστατώνει το Instagram με μία μόνο φωτογραφία της
Ρούλα ποιο photoshop χρησιμοποιείς; Θέλω κι εγώ!
Επική ατάκα για τις ερωτικές σκηνές στο "Τατουάζ": "Δεν γυρνάμε και το Game of Thrones"
3 trends που θα φορέσουν όλες οι γυναίκες αυτό το Φθινόπωρο
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς: 3 ημέρες με ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και μνημεία
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχασε 15 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος
Life Stories | Η περίπτωση της όμορφης και ταλαντούχας Έμιλυ από την Κύπρο
Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χριστίδου για τα σχόλια για την εμφάνισή της
Fashion Alert | Τα ρούχα που δεν πρέπει να κρύψεις στα καλοκαιρινά
Royal School of Fashion | Ποτέ άλλοτε η μόδα δεν είχε το δικό της βασίλειο
Τα μεταλλικά στοιχεία στα ανδρικά sneakers είναι η νέα τάση για το 2017
Οι 4 πιο stylish τρόποι να φορέσεις το κοστούμι σου αυτό φθινόπωρο
Makeup Rules | Όσα πρέπει να ξέρεις για τη Dior Haute Couture Φθινόπωρο - Χειμώνας
Υγεία & Ομορφιά | Μάθε πώς θα εξαφανίσεις τα σπυράκια στα γένια σου με ελάχιστα βήματα
3 προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σου κάθε φθινόπωρο
Αυτό το video έγινε viral: Έπαιζε το βιολί του καθώς έπεφτε από το αεροπλάνο
Special TV Story | 4 αισθησιακές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης που δεν θα ξεχάσεις ποτέ ( video )
Γνωρίστε τη Samantha | Το νέο sex robot της αγοράς

2 Χρυσά βραβεία Taste Olymp Awards 2017 για τα αποστάγματα Τυρνάβου





Το εκλεκτό προϊόν παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης και επίσης, το Ούζο Κατσάρος κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης στον εξαιρετικά απαιτητικό διαγωνισμό Taste Olymp Awards. 

Η Κατσάρος αποστάγματα κρατά στις πλάτες της μια βαριά ιστορία 160 ετών. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 4 γενεών που εδρεύει στον Τύρναβο. Είναι το παλιότερο αποστακτήριο ούζου της Ελλάδας και του κόσμου ολόκληρου, αφού εκεί γεννήθηκε το Ούζο. www.OlympAwards.com

Το παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος έχει γεύση από τραγανά δαμάσκηνα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και επίγευση φρέσκιας βανίλιας. Για 3 χρόνια ξεκουράστηκε και ισορρόπησε το χαρακτήρα του, πήρε χρώμα ζωηρού κεχριμπαριού και τώρα έχει μαζί του αρώματα σοκολάτας και λευκών λουλουδιών. Γεύεσαι το Ούζο Κατσάρος και σε γεμίζει με μια ευχάριστη ευφορία, πηγή που αναβλύζει μεθυστικά αρώματα.

Το Βραβείο είναι ένα αξιόπιστο δείγμα ανωτερότητας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές των εξαγωγών. Οι Chefs και οι Sommeliers είναι διαμορφωτές γνώμης. Η έγκρισή τους ενισχύει τη διαπραγματευτική ισχύ στις συναλλαγές με διανομείς, προμηθευτές και λιανικούς πωλητές. Η επικοινωνία της πιστοποιημένης ανώτερης γεύσης έχει αποδεδειγμένα θετική επίδραση στις πωλήσεις. Κερδίζοντας το βραβείο για τα δικά σας προϊόντα μεγιστοποιείτε τις marketing δράσεις σε όλον τον πλανήτη. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του δείγματος και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα. https://www.facebook.com/OlympAwardsGR

Η αξιολόγηση λαμβάνει χώρα με κριτήριο τις ξεχωριστές ιδιότητες κάθε δοκιμαζόμενου είδους και δεν συναγωνίζονται μεταξύ τους.

Βραβεία τροφίμων και ποτών Taste Olymp Awards και Design Olymp Awards:

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης και συσκευασίας, τα προϊόντα με 95% και παραπάνω συνολικών βαθμών.

ΧΡΥΣΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης και συσκευασίας, τα προϊόντα με βαθμούς μεταξύ 86% και 95%.

ΑΡΓΥΡΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης και συσκευασίας, τα προϊόντα με βαθμούς μεταξύ 76% και 85%.

ΧΑΛΚΙΝΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης και συσκευασίας, τα προϊόντα με βαθμούς μεταξύ 65% και 75%.

Το 1856, ο ιδρυτής Νικόλαος Κατσάρος έχοντας αποκτήσει ένα καζάνι από συγγενείς άρχισε να ξεκλειδώνει τα μυστικά της απόσταξης με τρόπο πρωτοποριακό για την εποχή, καταλήγοντας στο σημερινό «εθνικό ποτό» της χώρας μας γνωστό σε όλους ως Ούζο Τύρναβου. Ήταν ο εφευρέτης που δημιούργησε το υπέροχο απόσταγμα ούζου (Θεσσαλικά Χρονικά 1935). Αξιοσημείωτο είναι το βραβείο που κατέκτησε η οικογένεια αδελφών Κατσάρου το 1889 κατά την Δ΄ Ολυμπιάδα, ενώ ακολούθησαν και πολλά άλλα από το 1905 μέχρι και το 1932, όπου κατέκτησε το Μεγάλο Χρυσό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Η πρωτότυπη συνταγή που δημιούργησε το Ούζο Κατσάρος κρατήθηκε σαν ένα μυστικό οικογενειακό κειμήλιο. Με 14 βότανα και σπόρους, με το κρυστάλλινο νερό του Ολύμπου και το καλά κρυμμένο μυστικό, δημιουργείτε ακόμη και σήμερα το υψηλής ποιότητας Ούζο. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας σήμερα στον Τύρναβο Θεσσαλίας είναι εξοπλισμένες με χειροποίητους χάλκινους άμβυκες, δεξαμενές inox τελευταίας τεχνολογίας και μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή εμφιάλωσης, γραμμή παραγωγής που είναι σε θέση να παράγει 2000 φιάλες ανά ώρα, προσφέροντας στον κόσμο αποστάγματα υψηλής ποιότητας. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι πρώτες εξαγωγές του αποσταγματοποιείου (περίπου το 1930 στις αρχές του 20ου αιώνα) ήταν στην Μασσαλία της Γαλλίας, στην Αίγυπτο καθώς και στην Αμερική.

Πιο πρόσφατα συμμετέχοντας σε πολλές διεθνείς εκθέσεις, τα εκλεκτά αποστάγματα συνεχίζουν να αποσπούν μετάλλια και διακρίσεις ποιότητας, όπως στις Concurs Mondial στις Βρυξέλλες, ISW στην Γερμανία, International Wine & Spirits competition στο Χονγκ-Κονγκ κ.α. Η συνεχής παρουσία, τα τελευταία 20 χρόνια, σε εκθέσεις όπως στη Διεθνή Τροφίμων Ποτών στην Αθήνα από το 1999, στη Detrop στη Θεσσαλονίκη, καθώς και η Foodexpo στην Αθήνα έχουν δημιουργήσει ευοίωνες προοπτικές στην προώθηση και αναγνώριση των ποιοτικών αποσταγμάτων.

Οι δυναμικές συμμετοχές σε Διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις όπως η Fine food στην Αυστραλία, η SIAL στο Παρίσι, η Anuga & Prowein στη Γερμανία, Prowein China και άλλες έχουν ενδυναμώσει τη θέση της εταιρείας στην διεθνή αγορά. Τα προϊόντα σήμερα είναι Ούζο, Τσίπουρο, Λικέρ και αλκοολούχο ποτό τύπου Brandy. Ενώ εκλεκτότερο, ευγενέστερο, η «ναυαρχίδα» των αποσταγμάτων είναι το Παλαιωμένο Τσίπουρο Οικογενείας Κατσάρου. 

*Ευχαριστούμε πολύ για το Δελτίο Τύπου