Top Stories Of The Day

Ο μακροβιότερος DJ και παραγωγός στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στο Bolivar Beach Bar
Αποκαλύφθηκε το story του American Horror Story 8 - Το μεγαλύτερο Crossover που γνώρισε η παγκόσμια τηλεόραση έρχεται!
Ο Erick Morillo έρχεται στο Bolivar Beach Bar
Όταν η Andrea Reed μετέτρεψε τα γυναικεία χείλη σε έργα τέχνης
Συνέντευξη This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Barrice: Ζούμε στην εποχή όπου ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να διαχειριστεί μόνος το σύνολο της εικόνας του μόνο και μόνο από το κινητό του
Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι Ράχες με... ΚΤΕΛ Δες τα δρομολόγια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις φέτος για την επίσκεψή σου στην παραλία
TODAY | Γνωρίστε το νέο Summer Project του This Is Just Life
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει παγωτό με 3 υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας (video)
Η Emilia Clarke αποχαιρέτησε το Game Of Thrones με τον πιο γλυκό τρόπο
Το θρυλικό σκαθάρι Paul McCartney στο διάσημο Carpool Karaoke (video)
Ο τελευταίος κύκλος της σειράς Girlfriends Guide to Divorce στο πρόγραμμα της Cosmote TV
Mad Video Music Awards 2018 by CocaCola and McDonalds | Αυτές είναι οι υποψηφιότητες
TheSaloniki Sound Festival | 18 έως 22 Ιουνίου 2018
Ποιο θα είναι το επόμενό σου κούρεμα - Δες 4 γοητευτικά hairstyles και πώς να τα ζητήσεις από τον κομμωτή σου
Life Stories | 5 σκέψεις που κάνει κάθε γυναίκα λίγο πριν κλείσει τα 30
H νέα limited edition συλλογή της Bobbi Brown
Jason Macdonald - Γνωρίστε έναν από τους πιο sexy χορευτές του κόσμου
Μάθε πώς θα εξαφανίσεις τα σπυράκια στα γένια σου με ελάχιστα βήματα
True Story: Χλεύασαν πασίγνωστο plus size μοντέλο σε ελληνική παραλία και αυτή τους αποστόμωσε
Παιδιά από τις ΗΠΑ δοκιμάζουν για πρώτη φορά ελληνικό φαγητό (video)
Χαμός στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία από το νέο Top Gun που γυρίζεται
Το νέο τατουάζ της Sansa Stark προβληματίζει τους fans του Game of Thrones
Αυτό το καλοκαίρι η Ζάλη είναι οικογενειακή υπόθεση (video)
Frezyderm Sun Screen Velvet: Η Νο1 επιλογή για την προστασία από τον ήλιο
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Έργου
Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο: Τα καλοκαίρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο (video)
Με το CosmoteTVGO δεν χάνεις καμία ταινία και σειρά ολόκληρο το καλοκαίρι (video)
Το δείπνο στο Bolivar Beach Bar είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Μάρω Κοντού: Δεν έχω προτίμηση σε ρόλους. Τώρα που μεγάλωσα με ενδιαφέρει να κάνω τύπους. Δεν κάνω την ωραία.
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν αυτό το καλοκαίρι δεν πήγαινες εσύ στην παραλία αλλά ερχόταν η παραλία σε σένα;
Συνέντευξη This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Γιάννης Βογιατζής: Νομίζω ότι τώρα έχουμε καλύτερους ηθοποιούς από παλιά
Η Jamie Lee Curtis θα ζήσει ξανά ένα νέο Halloween (video)
Ένα ρομπότ στην Κυπριακή Βουλή (video)
Βρετανός παρουσιαστής έπαθε σοκ όταν έμαθε πως έχει ελληνικές ρίζες (video)
Αυτό θα πει κακή τύχη! Απέκτησε νέα BMW και κατά λάθος την έκαψε! (video)
ΕΡΕΥΝΑ | Οι άντρες που βγαίνουν με μικρότερες ζουν περισσότερο
Μουντιάλ: Δες την πιο εύκολη και γρήγορη για συνταγή για ένα σνακ μόνο για πρωταθλητές (video)
Μάνα αν με διαβάζεις | Το νέο hashtag των Ελλήνων του twitter που δεν πρέπει να χάσεις

Akis Tsakiris Youtube Channel

Αριστείο ποιότητας στο μέλι Κεφαλονιάς από τα Taste Olymp Awards 2017




Ένα εκλεκτό τοπικό προϊόν My Honey κατακτά το βραβείο ανώτερης γεύσης στην εξαιρετικά απαιτητική διοργάνωση Taste Olymp Awards. 

Ο τολμών, Παναγής Κατσούρης ανέδειξε και απέδειξε τα εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της μελισσοκομικής παραγωγής κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια από τους αξιολογητές. www.OlympAwards.com 

Παράλληλα, με μία σπουδαία αρχή, δημιούργησε ικανό υπόβαθρο, για την απόδοση της αξίας και της αναγνωρισιμότητας που δικαιούται το Κεφαλονίτικο μέλι, δίνοντας ισχυρό βήμα και λόγο, για άλλα εξαιρετικά προϊόντα της κεφαλλονίτικης γης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο βραβείο ανώτερης γεύσης Taste Olymp Award έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα προς αξιολόγηση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση για γευσιγνωσία και ότι τα διακριτικά στοιχεία αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, προϊόντα δηλαδή έτοιμα για διάθεση προς το καταναλωτικό κοινό. Η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού μπορεί να ζητήσει φυσικοχημικά τεστ σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εργαστήρια, με σκοπό να ελέγξει ότι είναι τεχνικά άρτια. Τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε ένα εξ’ αυτών αποδίδεται ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους. Η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από το Olymp Award Chef’s Jury Panel με panel leader τον Κο Κωνσταντίνο Μουζάκη. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του δείγματος και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα. https://www.facebook.com/OlympAwardsGR

Η αξιολόγηση λαμβάνει χώρα με κριτήριο τις ξεχωριστές ιδιότητες κάθε δοκιμαζόμενου είδους και δεν συναγωνίζονται μεταξύ τους.



Βραβεία τροφίμων και ποτών:

  • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης, τα προϊόντα με 95% και παραπάνω συνολικών βαθμών
  • ΧΡΥΣΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης, τα προϊόντα με βαθμούς μεταξύ 86% και 95%
  • ΑΡΓΥΡΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης, τα προϊόντα με βαθμούς μεταξύ 76% και 85%
  • ΧΑΛΚΙΝΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης, τα προϊόντα με βαθμούς μεταξύ 65% και 75%



Είναι προφανές ότι πέραν από την ιδιάζουσα θυμαρίσια βάση και την ευλογία της μοναδικότητας της φυσιογνωμίας της Κεφαλονιάς, η διάκριση αυτή δεν ήταν άμοιρη προσπάθειας, επιμονής, υπομονής και σεβασμού του ιδίου του παραγωγού τόσο προς το προϊόν καθεαυτό όσο και ως προς τους καταναλωτές του. Ανήσυχος και διερευνητικός ο ίδιος, με οξύ επιχειρηματικό νου, δεν επαναπαύεται διόλου αλλά αναζητεί και στοχεύει διαρκώς σε νέες διαπιστεύσεις με βάση τα ισχύοντα πρότυπα και προδιαγραφές.

Κοινώς είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι θαρρετά, υπεύθυνα, στοχευόμενα μπορούμε είτε μεμονωμένα, είτε στην βάση μίας ομαδικής προσπάθειας να κατακτήσουμε, την θέση, τον ρόλο και το χώρο που αξίζει η παραγωγή μας, την θέση, τον ρόλο και το χώρο που αξίζει στην Κεφαλονίτικη γη, την θέση, τον ρόλο και το χώρο που αξίζει το νησί, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Φωτο: Παναγής Κατσούρης, ιδρυτής του μελιού My Honey και Γιώργος Κουβέλης, γενικός διευθυντής των διαγωνισμών Olymp Awards.

*Ευχαριστούμε πολύ για το Δελτίο Τύπου