Ο R.Williams παρουσίασε τη νέα του συλλογή πρησμένος & μποτοξαρισμένος
Μαζί με την σύζυγό του Ayda Field, ο Robbie Williams, δημιουργεί μία σειρά από casual wear προτάσεις για λογαριασμό του Fashion Brand Marc O'Polo, το οποίο γιορτάζει τα 50 του χρόνια στον χώρο.


Η παρουσίαση της επετειακής συλλογής έγινε σε μια λαμπερή τελετή στο Λος Άντζελες, με οικοδεσπότες τους Robbie και Ayda, αλλά όπως φαίνεται, το κέντρο της προσοχής δεν ήταν η fashion συλλογή του, αλλά η... ανανεωμένη εμφάνιση του 42χρονου πια Robbie, ο οποίος μάλλον δεν είχε πολλές ώρες που βγήκε από το ιατρείο του πλαστικού του χειρουργού και εμφανίστηκε πρησμένος και με πολύ πιο νεανικό δέρμα.Φυσικά αυτή η εμφάνιση του Robbie φούντωσε ξανά τις φήμες πως ο Βρετανός σταρ έκανε κάποια αισθητική επέμβαση. Βέβαια ο ίδιος ο Robbie ποτέ δεν το αρνήθηκε πως συχνά καταφεύγει σε αισθητικές επεμβάσεις και σε συνέντευξή του έχει ομολογήσει πως έχει κάνει fillers και botox.

Αλλά επειδή δεν μένουμε ποτέ μόνο στα κουτσομπολιά ας θαυμάσουμε και την φωτογράφιση που έκανε για τα κομμάτια της νέας του fashion συλλογής...


Από το Blogger.