Η επιστήμη σε συμβουλεύει να βλέπεις πορνό πριν το πρώτο ραντεβού
Σε πρόσφατο άρθρο της Independent, αναφέρεται ότι βάσει ερευνών, έχει διαπιστωθεί, πως το να δει κανείς πορνό πριν από ένα πρώτο ραντεβού, τον βοηθάει στο να είναι πιο κοινωνικός, να επιδιώκει περισσότερο τη γνωριμία με μια γυναίκα και τελικά αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού ή συνάντηση μαζί της.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, σε τρεις μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 246 ετεροφυλόφιλοι άνδρες, μεγάλο ποσοστό αυτών, εμφανίζονταν πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές, αφού προηγουμένως είχαν παρακολουθήσει πορνό. 

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη μελέτη που έγινε σε άτομα που είχαν δει ερωτικό περιεχόμενο παρουσίασαν μια υποσυνείδητη σεξουαλική διέγερση, κάτι που τους έκανε πολύ πιο τολμηρούς στην επικοινωνία τους με άτομα του αντίθετου φύλου σε σύγκριση με τα μέλη μιας άλλης ομάδας στην οποία δεν δόθηκε πρόσβαση σε ροζ ταινίες.

Στις επόμενες δύο μελέτες, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με άγνωστες νεαρές γυναίκες και οι ερευνητές κατέγραψαν πως οι αλληλεπιδράσεις όσων είχαν δει πορνό με αυτές τις γυναίκες ήταν πολύ πιο άμεσες και άνετες.

Ποιο είναι όμως το τελικό αποτέλεσμα αυτής της νέας έρευνας που είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά και των μελετών που πραγματοποιήθηκαν; Οι δύο αυτές έρευνες έδειξαν πως οι άνδρες που είχαν δει πορνό πριν το ραντεβού ή τη συνάντηση με μια άγνωστη γυναίκα ήταν πιο ανοιχτοί στο να μιλήσουν και για τον εαυτό τους και να αποκαλύψουν προσωπικές λεπτομέρειες, κάτι που δημιούργησε κλίμα οικειότητας και θετικές αντιδράσεις από τις γυναίκες. 
Από το Blogger.