Όλη η αλήθεια για το εργένικο σπίτι
Η έννοια και η νοοτροπία του σπιτιού ενός εργένη είναι διαφορετική σε κάθε περίπτωση. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην διακόσμησή του. Στο εργένικο σπίτι, παρότι θεωρούμε πως είναι αρκετά γυμνό, υπάρχουν όλα όσα ευχαριστούν έναν εργένη και τον κάνουν να νιώθει όμορφα στο χώρο του. Εξερευνήσαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για το εργένικο σπίτι…

Πάντα να θυμάστε πως τα εργένικα σπίτια θυμίζουν αρκετά, αφηρημένη τέχνη. Μπορεί όλα να βρίσκονται σε σημείο μη λειτουργικά, για τον εργένη όμως, όλα είναι στην θέση σου που πρέπει να βρίσκονται. Το παρελθόν κάθε εργένη, βρίσκεται σε όλο το σπίτι του, οπότε κορίτσια μην το παίρνετε προσωπικά. Φωτογραφίες, ταξιδιωτικά σουβενίρ και άλλα πολλά στολίζουν τον χώρο του, μιας και κανένας εργένης δεν θέλει να διαγράψει το άτακτο ( ή όχι ) παρελθόν του μέχρι να είναι σίγουρος πως η επόμενη δέσμευσή του θα μείνει για τεράστιο χρονικό διάστημα.

Όλο του το σεξουαλικό και μη παρελθόν, βρίσκεται στην τουαλέτα του. Το γιατί οι εργένηδες δεν πετάνε τα καλλυντικά της πρώην αποτελεί μυστήριο. Κορίτσια μου όμως, μη φανταστείτε πως κρατάνε την κρέμα χεριών της πρώην γιατί ακόμη «την αγαπούν». Όταν η εξερεύνηση συνεχίζεται στην κουζίνα θα καταλάβετε την σχέση του με την μαμά του. Αν βρείτε τάπερ τότε σίγουρα δεν ξέρει ή βαριέται να μαγειρέψει, ενώ αν τα ρούχα του μυρίζουν μαλακτικό να είστε σίγουρες πως το πλυντήριο το έχει για τραπεζάκι ή η μαμά του εμφανίζεται συχνά στο σπίτι.
Από το Blogger.