Συνέντευξη This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Χρήστος Βασιλόπουλος: Μου είχαν κάνει πρόταση για το πρώτο Survivor, όμως δεν προχώρησε από την πλευρά της παραγωγής
Τα 5 Στοιχεία | Mια μουσικό-θεματική παράσταση με την Άννα Μπουρμά
Πρώτο βραβείο Καλύτερης Εταιρείας κέρδισε η μαθητική Εικονική Επιχείρηση ΗΕLM.E.T. απο τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στην Καλαμάτα
Δες την ταινία Jumanji: Καλωσήρθατε στην Ζούγκλα στο προσωπικό σου cinema από την Cosmote TV
Νέα σειρά έρχεται απόψε στο πρόγραμμα του Fox Greece | Όσα πρέπει να ξέρεις για το Trust
Δέσποινα Μοιραράκη: Είναι χαζές οι γυναίκες που τσακώνονται με τους άντρες τους
Τρελαίνεσαι για cinema; Αυτοί είναι οι 3 λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram
Δημήτρης Παπανώτας: Όταν ήρθα στην Αθήνα με λέγανε Βλάχο. Δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι με ανόητους
23 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με την Αθήνα να γιορτάζει ως Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018
Ανάδρομος Ερμής ή καθαρή ατυχία; - Αυτός είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος του πλανήτη
Without You από τον Dj Christodoulos (remix)
Απίστευτο! Έφυγε σε ηλικία 28 ετών ο διάσημος DJ Avicii
Τεράστια η επιτυχία της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης της Αθήνας - Βραβεύτηκαν τρεις καινοτόμες κοινωνικές μαθητικές επιχειρήσεις
Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος: Παρουσίαση Βιβλίου στον Ιανό
Αυτός είναι ο προορισμός που θα πάνε για μήνα του μέλιτος οι Harry και Meghan
Ταξιδεύουμε στο πιο Instagrammable ξενοδοχείο στον κόσμο
Σάρωσε το Teeling στα World Whiskies Awards 2018
Η Pink είναι η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το People
4 λόγοι που ο νέος κύκλος του Fear The Walking Dead είναι πολύ καλύτερος από την original σειρά
Ο Dj Christodoulos κάνει το δικό του retouch στο απίστευτο κομμάτι Butterfly
Σταύρος Κρητικός | Σου Φωνάζω (Εϊ) Νέο Κομμάτι
Αυτά είναι τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ σύμφωνα με τις γυναίκες
Ποιος παίκτης του Master Chef έκλεισε ήδη συμφωνία με τηλεοπτική εκπομπή
Μαριώ:Ο πατέρας μου δεν ήθελε καν να τραγουδάω τα ρεμπέτικα τραγούδια. Περιττό τι ξύλο έφαγα.
Το είδαμε και αυτό! Έκανε Instagram στην 5 ημερών κόρη της!
Μάγδα Τσέγκου: Ο Γιώργος Αυτιάς μου έμαθε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός
The Walking Dead Season 8 Finale | Εκεί που κάθε τέλος είναι και μία καινούρια αρχή
Πωλίνα:Εμένα θα με θάψετε με το ροζ μπικίνι. Δεν μπορώ να κάνω άλλα πράγματα. Θα μείνω αιωνίως έφηβη
Κύκλος συναυλιών Άνοιξη βιδωτό φιλί από τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Μοναδικό video μας ταξιδεύει στην μόδα του 18ου αιώνα
Μετά τα λεωφορεία δίχως οδηγό στα Τρίκαλα έρχονται τα ηλεκτρονικά ποδήλατα & τρίκυκλα
Εσύ θα έβρισκες ρομαντική μια πρόταση γάμου με συνδετήρα;
Αθήνα Οικονομάκου: 1 μήνα μετά την γέννηση του γιου της, μας δείχνει πώς είναι το σώμα της
Κορίτσια φορέστε μαύρα! Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Εάν έχει μπράτσα δεν κάνει για σχέση

Akis Tsakiris Youtube Channel

Το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας φτιάχνεται σε αυτό το εργαστήριο




Γράφει ο Δημήτρης Κουπριτζιώτης
Κάθε μπουκιά του, μοιάζει με ολική απογείωση ουρανίσκου. Κάθε επίσκεψη στην Νέα Ιωνία μοιάζει με είσοδο στον παράδεισο του πεϊνιρλί.

Θυμάμαι όταν ακόμα πήγαινα σχολείο στην Γκράβα, κάτι μεγαλύτεροι με μηχανάκια να έρχονται με πεϊνιρλί και εμάς να μας τρέχουν τα σάλια. Θυμάμαι ζήτησα μια φορά από τον πατέρα μου να με πάει εκεί. Είχα φθονήσει τον αδερφό μου όταν μου είχε δηλώσει“Τι πεϊνιρλάρα έχει εκεί στην Νέα Ιωνία”. Όταν τελικά κατάφερα να φάω, κόλλησα, εθίστηκα και συνάμα κατάλαβα τι θα πει πεϊνιρλί. Στην πρώτη κιόλας δαγκωνιά καταλαβαίνεις ότι τρως το καλύτερο πεϊνιρλί της Αθήνας.





Θα έλεγα της Ελλάδας, του κόσμου ολόκληρου αλλά θα παραδεχτώ ότι η Δώρα με έχει ψήσει όταν ανέβω Θεσσαλονίκη να δοκιμάσω εκείνο το κολασμένο πεϊνιρλί με καλαμάκι χοιρινό. Όπως επίσης δεν θέλω να μπερδευτείς και να νομίζεις ότι μιλάμε για το πεϊνιρλί Ιωνίας στην Πανόρμου το οποίο έχει αποθεώσει -και πολύ καλά έκανε- ο Χρήστος κάποια χρόνια πριν. Εδώ μιλάμε για ένα ταπεινό και τίμιο εργαστήρι ζύμης το οποίο έχει στοιχειώσει κάθε έναν που είχε την τύχη να το δοκιμάσει.

Δεν είναι δύσκολο να το βρεις, αρκεί να έχεις στο νου σου μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει με τεράστια γράμματα ΠΕΪΝΙΡΛΙ. Βασικά αυτή είναι η ταμπέλα.





Μόλις μπαίνεις μέσα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάποιος φούρνος ή κάποιο take away σαντουιτσάδικο. Είναι, όπως σου είπα, ένα εργαστήριο ζύμης που απλά αναγκάστηκε, επειδή ζητούσαν όλοι ένα πεϊνιρλί στην περατζάδα και έβαλε μια βιτρινούλα. Αν πας νωρίς θα το δεις σε ένα πυρετό εργασιών και ψησίματος. Στα δεξιά ένα τσίφτης πλάθει ζύμες με ταχύτητα Γιουσέιν Μπολτ. Ακριβώς μπροστά σου μία κυρία τυλίγει τριών ειδών πεϊνιρλί. Ένα σκέτο με τυρί, ένα με τυρί και μπέικον και ένα με τυρί και κιμά. Όσοι έχουν δοκιμάσει όλη την γκάμα αποθεώνουν το τελευταίο. Ανάμεσά τους κι εγώ.