Top Stories Of The Day

Ο μακροβιότερος DJ και παραγωγός στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στο Bolivar Beach Bar
Αποκαλύφθηκε το story του American Horror Story 8 - Το μεγαλύτερο Crossover που γνώρισε η παγκόσμια τηλεόραση έρχεται!
Ο Erick Morillo έρχεται στο Bolivar Beach Bar
Όταν η Andrea Reed μετέτρεψε τα γυναικεία χείλη σε έργα τέχνης
Συνέντευξη This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Barrice: Ζούμε στην εποχή όπου ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να διαχειριστεί μόνος το σύνολο της εικόνας του μόνο και μόνο από το κινητό του
Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι Ράχες με... ΚΤΕΛ Δες τα δρομολόγια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις φέτος για την επίσκεψή σου στην παραλία
TODAY | Γνωρίστε το νέο Summer Project του This Is Just Life
Η Play Records ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό και ιδιαίτερο (video)
Τον Ιούνιο στην Cosmote TV απολαμβάνουμε τον Bill Murray σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό αφιέρωμα
Ενθουσιασμένοι και με στόχο την Ευρωπαϊκή πρωτιά οι μαθητές επιχειρηματίες από την Καλαμάτα που βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ο τελευταίος κύκλος της σειράς Girlfriends Guide to Divorce στο πρόγραμμα της Cosmote TV
Mad Video Music Awards 2018 by CocaCola and McDonalds | Αυτές είναι οι υποψηφιότητες
TheSaloniki Sound Festival | 18 έως 22 Ιουνίου 2018
Ποιο θα είναι το επόμενό σου κούρεμα - Δες 4 γοητευτικά hairstyles και πώς να τα ζητήσεις από τον κομμωτή σου
Life Stories | 5 σκέψεις που κάνει κάθε γυναίκα λίγο πριν κλείσει τα 30
H νέα limited edition συλλογή της Bobbi Brown
Jason Macdonald - Γνωρίστε έναν από τους πιο sexy χορευτές του κόσμου
Μάθε πώς θα εξαφανίσεις τα σπυράκια στα γένια σου με ελάχιστα βήματα
True Story: Χλεύασαν πασίγνωστο plus size μοντέλο σε ελληνική παραλία και αυτή τους αποστόμωσε
Παιδιά από τις ΗΠΑ δοκιμάζουν για πρώτη φορά ελληνικό φαγητό (video)
Χαμός στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία από το νέο Top Gun που γυρίζεται
Το νέο τατουάζ της Sansa Stark προβληματίζει τους fans του Game of Thrones
Αυτό το καλοκαίρι η Ζάλη είναι οικογενειακή υπόθεση (video)
Frezyderm Sun Screen Velvet: Η Νο1 επιλογή για την προστασία από τον ήλιο
2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Έργου
Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο: Τα καλοκαίρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο (video)
Με το CosmoteTVGO δεν χάνεις καμία ταινία και σειρά ολόκληρο το καλοκαίρι (video)
Το δείπνο στο Bolivar Beach Bar είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Μάρω Κοντού: Δεν έχω προτίμηση σε ρόλους. Τώρα που μεγάλωσα με ενδιαφέρει να κάνω τύπους. Δεν κάνω την ωραία.
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν αυτό το καλοκαίρι δεν πήγαινες εσύ στην παραλία αλλά ερχόταν η παραλία σε σένα;
Συνέντευξη This Is Just Life στον Χρήστο Κωνσταντίνου | Γιάννης Βογιατζής: Νομίζω ότι τώρα έχουμε καλύτερους ηθοποιούς από παλιά
Η Jamie Lee Curtis θα ζήσει ξανά ένα νέο Halloween (video)
Ένα ρομπότ στην Κυπριακή Βουλή (video)
Βρετανός παρουσιαστής έπαθε σοκ όταν έμαθε πως έχει ελληνικές ρίζες (video)
Αυτό θα πει κακή τύχη! Απέκτησε νέα BMW και κατά λάθος την έκαψε! (video)
ΕΡΕΥΝΑ | Οι άντρες που βγαίνουν με μικρότερες ζουν περισσότερο
Μουντιάλ: Δες την πιο εύκολη και γρήγορη για συνταγή για ένα σνακ μόνο για πρωταθλητές (video)
Μάνα αν με διαβάζεις | Το νέο hashtag των Ελλήνων του twitter που δεν πρέπει να χάσεις

Akis Tsakiris Youtube Channel

Τραγανά και μυρωδάτα μπισκότα κανέλας. Εύκολα και εθιστικά…




Μπισκότα κανέλας της μαμάς που είναι σίγουρο σουξέ και διπλή χαρά, γιατί ευωδιάζουν το σπίτι ανέξοδα. 
Η συνταγή είναι για περίπου 50 μπισκοτάκια
3 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
1 φλιτζ. ζάχαρη λευκή ή καστανή
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες σε σκόνη
2 αυγά
1 μυτιά αλάτι
1 κ.σ. κανέλα
½ φλιτζ. φρέσκο βούτυρο τύπου Κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου
λίγη επιπλέον ζάχαρη κρυσταλλική και κανέλα σε σκόνη για το πασπάλισμα

Βγάζουμε στον πάγκο δύο μεσαία μπολ και χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους. Στο ένα ρίχνουμε τη ζάχαρη και το μαλακωμένο βούτυρο και τα χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός μέχρι να ενωθούν. Στο διπλανό ρίχνουμε τα ασπράδια και, αφού τα ανακατέψουμε κάμποσο και αφρατέψουν, προσθέτουμε και τους κρόκους. Ένα λεπτό μετά ενώνουμε τα δύο μίγματα σε ένα μπολ. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και σταδιακά ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το κοσκινισμένο αλεύρι. Στο τέλος αλάτι και βανίλια.

Αφού το μίξερ κάνει τη δύσκολη δουλειά, το αφήνουμε στην άκρη και ζυμώνουμε και με το χέρι για να βεβαιωθούμε πως τα υλικά έχουν ενσωματωθεί. Βάζουμε το μπολ όπως έχει για 15 με 20 λεπτά στο ψυγείο, για να σφίξει η ζύμη.

Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και απλώνουμε τη ζύμη με τον πλάστη ή με τα χέρια μας, ώσπου να φτάσει σε πάχος το μισό εκατοστό. Σε ένα ρηχό πιάτο αδειάζουμε ζάχαρη κρυσταλλική και μπόλικη κανέλα, ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και στρώνουμε μία σχάρα ή ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα. Με κουπ-πατ ή με ένα φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ σχηματίζουμε στη ζύμη τα μπισκότα και τα περνάμε από το πιάτο με τη ζάχαρη-κανέλα πριν τα απλώσουμε στη λαδόκολλα. Με αυτά τα υλικά προκύπτουν περίπου 50 μπισκότα, που σημαίνει πως θα χρειαστούν δύο φουρνιές για να ψηθούν.

Φουρνίζουμε, λοιπόν, στην ίδια θερμοκρασία για περίπου 15 λεπτά μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν. Ξεφουρνίζουμε, περιμένουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε καφέ για να τα χαρούμε με όσους μαζεύτηκαν στην κουζίνα ρωτώντας τι τους «έσπασε τη μύτη».