Είδαμε το τελευταίο Once Upon A Time για αυτή τη σεζόν
Κι όμως είναι αλήθεια! Η σειρά που μας γνώρισε από την αρχή τα παραμύθια που μας μεγάλωσαν, έριξε αυλαία για την πέμπτη της σεζόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα επιστρέψει και του χρόνου.


Και εκεί που όλα νομίζαμε πως θα ήταν αλλιώς στην ιστορία των ηρώων μας, μετά τον θάνατο του Ρομπεν, ο Ραμπελστίνσκιν, έχει άλλα σχέδια και αποφασίζει να φέρει όλη τη μαγεία του Storybrooke στον κρύσταλλα που απέμεινε μετά τη δολοφονία του Άδη από την Ζελίνα. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό! Εκεί που από τη μία η Ρετζίνα παλεύει για μία ακόμη φορά με την Evil Queen μέσα της, ο Ραμπελστίνσκιν, προσπαθεί να ξυπνήσει την Μπελ και από την άλλη, ο Χένρι ( μαζί με την κοπελιά του - κόρη του Αρθούρου ), αποφασίζει να καταστρέψει μια για πάντα τη μαγεία.

Από τη μία λοιπόν, όλοι πιστέυαμε πως έτσι μπορεί και να τελείωνε και η σειρά. Η σεναριογράφοι όμως είχαν άλλα σχέδια και η Evil Queen επιστρέφει.... με τη μικρή βοήθεια του Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντν. Όλα δείχνουν πως και ο επόμενος κύκλος της σειράς θα έχει πολλά ταξίδια μεταξύ των βασιλείων. Ο λόγος; Μα φυσικά το ότι η Ζελίνα, αντί να καταστρέψει την πύλη που άνοιξε για να σώσει  τους κατοίκους του Storybrooke από την ολική του εξαφάνιση, η μαγική πύλη μεταφοράς στο Μαγεμένο Δάσος, αποφασίζει να τους ρουφήξει ( εκείνη, τη Χιονάτη, τον Πρίγκιπα και τον Χουκ ) και να τους μεταφέρει σε ένα άλλο βασίλειο. Αυτό του Δρ Τζέκιλ και Μίστερ Χαίντν.

Δες σήμερα το "διπλό" επεισόδιο ( 22 & 23 ) του Once Upon A Time, από το GMTV πατώντας εδώ
Από το Blogger.