Header Ads

The Walking Dead Season 6 Episode 14 | Εκεί που η Carol αδειάζει πακέτα

Μία ακόμη επεισοδιάρα ήρθε από το The Walking Dead και φυσικά ( ! ) το συγκεκριμένο post περιέχει τεράστια spoilers...Γιατί τί άλλο θέλει αυτή η σειρά; Λίγο τους Σωτήρες, λίγο τον Ρικ που συνεχίζει να λύνει και να δένει στην Αλεξάνδρεια, μία Carol που καπνίζει σαν να μην υπάρχει αύριο και στο τέλος εξαφανίζεται και ένας Ντάριλ που βρίσκει επιτέλους τη βαλίστρα του και γίνεται πάλι μακελειό.Φυσικά και οι παραγωγοί δεν σκότωσαν την Carol.Απλώς αποφάσισε να βρει άλλα μέρη, να φύγει και γενικότερα να αποφύγει όλα όσα συμβαίνουν κάθε τόσο στην Αλεξνάδρεια.Μην ξεχνάμε πως είναι ένας ανεπτυγμένος πολιτισμός τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της σειράς, τον οποίο φυσικά θέλουν όλοι να πάρουν γιατί κανείς μα κανείς δεν τα έχει καταφέρει τόσο καλά όσο ο Ρικ.

Και εκεί που αναρωτιόμαστε τί θα δούμε σε αυτό το επεισόδιο, μέσα στη γιατρό, ξυπνάει το συναίσθημα του "θέλω να αποδείξω ότι τα καταφέρνω" και αποφασίζει να βγει έξω μαζί με τον Ντάριλ και την Ροζίτα για να πάρουν κάποια φάρμακα και γενικότερα προμήθειες που είχε δει παλιότερα πως μπορεί να υπήρχαν στη κοντινότερη πόλη. 

Σε ένα επεισόδιο που η Μάγκι είναι άφαντη ( δεν αντέχει και τόσο η αλήθεια είναι μετά την κράτησή της με την Carol ) και όπου η Κάρολ φαίνεται πιο σκεπτική από ποτέ ( και αυτό μας τρομάζει αρκετά ), η Ροζίτα, ο Ντάρυλ και η γιατρός έρχονται αρκετά κοντά ( μην φανταστείτε και τόσο πολύ ), την ίδια στιγμή που η τελευταί αποδεικνύει σκοτώνοντας έναν Walker πως μπορεί να τα καταφέρει. Και ενώ εκείνη εξηγεί γιατί επέλεξε αυτούς τους δύο μαζί της και πόσο τους θαυμάζει ένα βέλος την πετυχαίνει στο μάτι. Έτσι απλά.

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν ο Abraham και ο Eugene έχουν ένα moment και αρχίζουν σιγά σιγά να γνωρίζονται καλύτερα και να επικοινωνούν. Κάτι πρωτότυπο για το Abraham, μιας και ξέρουμε ότι από τότε που πληγώθηκε η καρδιά του ( έχει καρδιά και δεν το έχουμε καταλάβει τόσο καιρό ) έχει γίνει πιο μ@@@ας από ποτέ. Ενώ λοιπόν αποφασίζουν πως το μέρος στο οποίο βρέθηκαν θα γίνει μέρος για να φτιάχνουν τις δικές τους σφαίρες, ένας Walker με λιωμένο μέταλο εμφανίζεται και ο Eugene προσπαθεί να τον σκοτώσει ( χωρίς φυσικά να τα καταφέρει ). Την κατάσταση παίρνει τώρα ο Abraham, ο οποίος μετά από μία λογομαχία με τον Eugene, τον αφήνει μόνο τους και έρημο μέσα στο μελλοντικό κατασκευαστήριο για σφαίρες.

Γιατί σε αυτή τη σειρά πάντα τα τελευταία 20 σχεδόν λεπτά είναι τα πιο απίστευτα και μας καθηλώνουν, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει. Εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα, ο Abraham έδειχνε τον αντικοινωνικό του εαυτό, ο Eugene έμενε μόνος του και η γιατρός σκότωσε τον πρώτο της Walker, ένα βέλος από την βαλίστρα του Ντάριλ περνά από το μάτι τη ς τελευταίας και μετά από δύο δευτερόλεπτα βρίσκεται νεκρή στις γραμμές του τραίνου. Προφανώς και όλο αυτό προκλήθηκε από τους Saviors ( αν και δεν μας λένε ακριβώς ), οι οποίοι αιχμαλώτισαν τον Eugene. Και κάπου εκεί αρχίζει το καλό. Ο Eugene δαγκώνει ότι βρει μπροστά του και το Western ξεκινά ανάμεσα στους Saviors, στον Ντάριλ, στη Ροζίτα και στον Abraham. Λίγες σφαίρες αργότερα και μία σφαίρα στο στομάχι του Eugene, ο Ντάριλ βρίσκει την βαλίστρα του και πάλι και ενώ ήδη είναι στενοχωρημένοι για την κατάληξη της γιατρού, η οποία φαινόταν να έχει ελπίδες για επιβίωση μετά τον πρώτο της Walker, τρέχουν όλοι να σώσουν τον Eugene και να τον μεταφέρουν στην Αλεξάνδρεια. 

Οι Saviors φαίνεται να την έχουν στημένη στους ήρωες της σειράς, ενώ μην ξεχνιόμαστε πως ο Morgan τελικά έφτιαχνε μία φυλακή. Ναι, φυλακή. Τί άλλο να πούμε για αυτή τη σειρά; Α ναι! Η Carol έφυγε και στο τέλος του επεισοδίου, την ακούμε να διαβάζει το γράμμα που άφησε, στον νέο της αγαπημένο, στο οποίο του λέει ότι δεν μπορεί να αγαπήσει κανέναν γιατί δεν μπορεί πια να σκοτώνει για κανένα, ότι φεύγει ( για τα καλά αυτή τη φορά ) και ότι δεν θέλει κανείς να την ακολουθήσει. 

Επιμέλεια: Άκης Τσακίρης
Μην ξεχνάς ότι το The Walking Dead 6 παίζει κάθε Δευτέρα στις 22:45 στο Fox Greece, σε λιγότερο από 24 ώρες από την Αμερική και τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και μέσω του foxplay.gr
Από το Blogger.