Header Ads

The Walking Dead Season 6 Episode 11 | Ο Παράδεισος υπάρχει και έχει προβλήματα

Νέο επεισόδιο του The Walking Dead στον αέρα και ο Παράδεισος υπάρχει, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...

Και εκεί που πιστεύαμε πως ο Jesus απειλεί τον Ρικ και την Μισόν ( οι οποίοι στο προηγούμενο επεισόδιο κοιμήθηκαν μαζί ), τελικά όλα αλλάζουν και ο κόσμος που είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα μεγαλώνει με μία νέα πόλη στον χάρτη, μόλις μία περίπου ώρα από την Αλεξάνδρεια. Την πόλη του Jesus, που την διοικεί ο Γκρέγκορι. Ένας λίγο περίεργος χαρακτήρας που θέλει να δουλεύουν όλα ρολόι, αλλά όπως φάνηκε στο τέλος, φοβάται αρκετά και δεν μπορεί να προστατεύσει και τόσο την πόλη του. Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με τον Έιμπραχαμ να θυμάται πολλά και να τρώει ένα μικρό άκυρο από το άλλο του μισό, ενώ η Μάγκι να έχει αγχωθεί για τα καλά, μιας και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουν τροφή γιατί οι μερίδες της Αλεξάνδρεια έχουν κοπεί παραπάνω από το μισό. Και κάπου εδώ έρχεται το πρώτο ερώτημα: "Πόσο γρήγορος είναι ο Jesus και πρόλαβε να κάνει όλα αυτά;". Και τί δεν πρόλαβε να κάνει ο γοητευτικός νέος χαρακτήρας μας. Να τσεκάρει το οπλοστάσιο, την αποθήκη τροφίμων και να μετρήσει πόσα άτομα μένουν στην Αλεξάνδρεια. Και κάπου εκεί ήρθαν οι κακοί σχολιαστές της σειράς ν απουν πως το story των ανταλλαγών το έχουμε δει σε τόσες σειρές. Και εμείς απαντάμε πως με τέτοιες συνθήκες, μόνο ανταλλαγές μπορούσαν να γίνουν. Ζούμε στιγμές αποκάλυψης και όχι Revolution.Την ίδια στιγμή που αναρωτιόμαστε πού είναι η Κάρολ ( μας έλειψες αγάπη ) και που ο Carl, αφού έχει συμφωνήσει στην σχέση του Ρίκ και της Μισόν, μένει πίσω, έρχεται και η δεύτερη πληροφορία που δικαιολογεί όλα όσα είδαμε στην αρχή του δεύτερου μέρους της σειράς. Δηλαδή, την ύπαρξη των Σωτήρων. Ο Ρικ, μαθαίνει από τον Jesus, ότι ο Negan και οι Σωτήρες του (Saviors) τους παίρνουν 50% από ότι έχουν και δεν έχουν. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες με μακριά μαλλιά και επιτέλους τον είδαμε και χωρίς τα δερμάτινα λες και ήταν διαφήμιση Sex Toy και κάπου ένα χαμόγελο σκάει από τον Jesus, όταν ο Ρικ ( βασικά ο Ντάριλ το πρότεινε ) προτείνει να τους βοηθήσει να τους σκοτώσουν. Έχουν την τροφή και τα φάρμακα, αλλά το Χίλτοπ δεν έχει πυρομαχικά και σε τέτοιες εποχές τα χρειάζονται πιο πολύ και από την τροφή.

Επίσης μαθαίνουμε, από τον Abraham, ότι έχει περάσει ένας μήνας από την στιγμή που ο Daryl τίναξε -την ομάδα Saviors που βρήκαν στον δρόμο τους- με ένα μπαζούκας σε κομματάκια, ενώ η καλύτερη σκηνή του επεισοδίου, ήταν όταν ο Ρικ ( για μία ακόμη φορά δεν κάνει καλή εντύπωση από την αρχή ) σκοτώνει έναν δικό τους και σηκώνεται γεμάτος με αίματα ( ούτε στον Ολυμπιακό τόσο κόκκινο πια ) και ρωτάει "Τρέχει κάτι;". Και κάπου εκεί, η Μάγκι γίνεται η νέα αρχηγός και ξεκινάει κάτι σαν τη δικιά μας διαπραγμάτευση του χρέους και νομίζουμε πως είναι μία άλλη Ντιάνα ( και είχε και δίκιο πολλά επεισόδια πριν όταν της είχε πει πως έπρεπε να διοικεί εκείνη και ο Ρικ ). Ναι! Η Μάγκι έχει τα μέσα να πετύχει συμφωνία και την πετυχαίνει και οι αγαπημένοι κάτοικοι της Αλεξάνδρεια, γίνονται κάτι παραπάνω από Σωτήρες και παίρνουν τα μισά από όσα βγάζει το Χίλτοπ και απλά σώζουν την κατάσταση. Ντάριλ ετοίμασε τα μπαζούκας να κάνεις τα δικά σου και.... τί ήταν αυτό; Υπερηχογράφημα σε τέτοιες εποχές; Μες στην τρελή χαρά τελείωσε το επεισόδιο με όλους να σκέφτονται την αναπαραγωγή ( σκεφτείτε τί έχουμε να δούμε στο επόμενο με όλα αυτά ) και η μάχη έρχεται σύντομα εναντίον του Νίγκαν και όπως είπε η Μισόν και ο Ρικ... "Θα νικήσουμε".

Μην ξεχνάς ότι το The Walking Dead, παίζει κάθε Δευτέρα στις 22:45 στο Fox Greece, ενώ τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και on demand μέσω του foxplay.gr

Επιμέλεια: Άκης Τσακίρης

Από το Blogger.